Το φιλί της Τέιλορ Σουίφτ στον νικητή του NFL, Τράβις Κέλσι που έχει γίνει viral (vid)
i

© photo by Michael Owens / Getty Images / Ideal Images

Το φιλί της Τέιλορ Σουίφτ στον νικητή του NFL, Τράβις Κέλσι που έχει γίνει viral (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:02 - 12.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:07 - 12.02.2024

O Τράβις Κέλσι μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος των Chiefs έτρεξε στην αγκαλιά της αγαπημένης του, Τέιλορ Σουίφτ και την φίλησε. Το φιλί του διάσημου ζευγαριού κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Οι Kansas City Chiefs του Γιώργου Καρλαύτη είναι οι back to back πρωταθλητές του NFL! Σε έναν συγκλονιστικό τελικό, τον πρώτο που κρίθηκε στην παράταση μετά το 2017, οι Chiefs λύγισαν με 25-22 τους San Fransisco 49ers για το Super Bowl LVIII και κατέκτησαν για δεύτερη σερί χρονιά τον τίτλο. 

Παρά την τεράστια επιτυχία των Chiefs και παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι φίλαθλοι στην Αμερική ασχολούνται με το συγκεκριμένο άθλημα, εκείνη που κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα περισσότερο από τους πρωταγωνιστές ήταν η Τέιλορ Σουίφτ

Η πασίγνωστη καλλιτέχνης βρέθηκε στο γήπεδο προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγαπημένο της, Τράβις Κέλσι. Ο Tight End των πρωταθλητών κι η Τέιλορ Σουίφτ αποτελούν το ζευγάρι της χρονιάς στις ΗΠΑ κι όλοι ασχολούνται με αυτούς. 

Οι κάμερες κατά τη διάρκεια του τελικού «παρακολουθήσουν» την γνωστή τραγουδίστρια, η οποία βρισκόταν στις σουίτες και κατέγραφαν τις αντιδράσεις της, όπως αναμενόταν. 

Ξανά πρωταθλητές του NFL οι Κάνσας Τσιφς και ο Γιώργος Καρλαύτης - Νίκησαν στην εκπνοή το Σαν Φρανσίσκο (vids)
ΣΠΟΡ

06:45 - 12.02.2024

Ξανά πρωταθλητές του NFL οι Κάνσας Τσιφς και ο Γιώργος Καρλαύτης - Νίκησαν στην εκπνοή το Σαν Φρανσίσκο (vids)

Με touchdown στην εκπνοή και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πάτρικ Μαχόουμς, οι Κάνσας Τσιφς του Γιώργου Καρλαύτη νίκησαν στον τελικό του Super Bowl τους Σαν Φρανσίσκο 49ers (25-22) και κατέκτησαν για δεύτερη σερί χρονιά την κορυφή του NFL.

Λίγο μετά την νίκη των Chiefs η κάμερα πήγε πάλι προς το μέρος της Τέιλορ Σουίφτ, η οποία πανηγύρισε έξαλλα το πρωτάθλημα της ομάδας του συντρόφου της. Όλοι περίμεναν τη συνέχεια. Ο Κέλσι ανέβηκε στην σκηνή, τραγούδησε το... «Viva Las Vegas», τόνισε ότι θέλει το three-peat, μετά τραγούδησε πάλι το «You have to fight, for your right to party» και στο τέλος κατέβηκε να βρει την αγαπημένη του για να την φιλήσει. Το φιλί του διάσημου ζευγαριού, λοιπόν, μέσα στο πλήθος κάνει το γύρο του διαδικτύου. 

Tags: