Ο Φερνάντο Αλόνσο σχολίασε τις φήμες που τον θέλουν να είναι ζευγάρι με την Τέιλορ Σουίφτ

Φερνάντο Αλόνσο

i

©Photo by Qian Jun/MB Media/Getty Images

Ο Φερνάντο Αλόνσο σχολίασε τις φήμες που τον θέλουν να είναι ζευγάρι με την Τέιλορ Σουίφτ

Κώστας Τσιακλής 22:06 - 27.04.2023

Ο οδηγός της Formula 1, Φερνάντο Αλόνσο, κλήθηκε να σχολιάσει τις φήμες που τον θέλουν να είναι ζευγάρι με την Τέιλορ Σουίφτ ωστόσο ο Ισπανός απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση.

Ο οδηγός της Formula 1, Φερνάντο Αλόνσο, κλήθηκε να σχολιάσει τις φήμες που τον θέλουν να είναι ζευγάρι με την τραγουδίστρια, Τέιλορ Σουίφτ. Ο Ισπανός πάντως απέφυγε να δώσει κάποια απάντηση, κρατώντας ανοικτά τα σενάρια.

Ο Φερνάντο Αλόνσο φαίνεται να τα πηγαίνει καλά τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Όσο αφορά στη δράση στη Formula 1, ο Ισπανός οδηγός της Άστον Μάρτιν ξεκίνησε πολύ δυνατά στη σεζόν αφού ανέβηκε στο βάθρο και στα τρία πρώτα Grand Prix.

Τις τελευταίες μέρες φήμες κάνουν λόγο πως ο Αλόνσο έχει ερωτική σχέση με την Τέιλορ Σουίφτ καθώς ο ίδιος είχε ανβεβάσει ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο TikTok, στο οποίο ακούει το τραγούδι «Karma» της διάσημης τραγουδίστριας και κλείνει πονηρά το μάτι, βάζοντας φωτιά στα σενάρια. Ο Αλόνσο ρωτήθηκε στο Μπακού από το επίσημο κανάλι της Formula 1 για το αν αληθεύουν οι φήμες (ο δημοσιογράφος χρησιμοποίησε δύο άλλα τραγούδια της 33χρονης Αμερικανίδας, το «Blank Space» και το «Love Story»για να θέσει την ερώτηση).

Ο Ισπανός οδηγός επέλεξε να μην επιβεβαιώσει αλλά ούτε και να διαψεύσει τις φήμες, λέγοντας: «Δεν έχω κάτι να πω. Είναι ήδη αρκετά περίπλοκο το αγωνιστικό φορμάτ στο Μπακού. Είμαι σίγουρος ότι έχεις αρκετές ερωτήσεις».

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα μέσα στο μήνα που διανύουμε, ο Αλόνσο είχε ανακοινώσει το χωρισμό του με την Άντρεα Σλάγκερ, με την οποία διατηρούσε δύο χρόνια σχέσης. Συγκεκριμένα το ζευγάρι είχε αναρτήσει μια δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία έλεγαν:

«Θα θέλαμε να σας πούμε πως η σχέση μας τελείωσε. Ήμασταν τυχεροί που μοιραστήκαμε μια φανταστική περίοδο ως ζευγάρι και θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Η συνεργασία μας σε διάφορα πρότζεκτ εντός και εκτός πίστας θα συνεχιστεί, με αμοιβαία αγάπη και σεβασμό».