Πώς η διάσημη τραγουδίστρια, Τέιλορ Σουίφτ, μπορεί να δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στη Λυών που παλεύει για την παραμονή της στη Ligue 1

Τέιλορ Σουίφτ - Αλεξάντερ Λακαζέτ

Πώς η διάσημη τραγουδίστρια, Τέιλορ Σουίφτ, μπορεί να δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στη Λυών που παλεύει για την παραμονή της στη Ligue 1

Κώστας Τσιακλής 13:22 - 05.12.2023 / Ανανεώθηκε: 13:47 - 05.12.2023

Η διάσημη τραγουδίστρια, Τέιλορ Σουίφτ, ενδεχομένως να δημιουργήσει ένα σοβαρό πρόβλημα στη Λυών, η οποία παλεύει για την παραμονή της στη Ligue 1.

Η Λυών ξεκίνησε πραγματικά πάρα πολύ άσχημα τη σεζόν αφού μετά το τέλος 13 αγωνιστικών βρίσκεται στην τελευταία θέση της Ligue 1 με επτά βαθμούς. Μάλιστα η μοναδική νίκη της είχε έρθει κόντρα στην αντίπαλο του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League, Ρεν, (0-1) η οποία αγωνιζόταν από το ξεκίνημα του αγώνα με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Ντουέ. 

Αυτό το γεγονός έχει οδηγήσει την διοίκηση του συλλόγου στο να αποδεσμεύσει ήδη δύο προπονητές και να ψάχνει τον τρίτο που θα πρέπει να καταφέρει να βγάλει την ομάδα από τη δύσκολη θέση. Ο πρώτος που πέρασε την πόρτα της εξόδου ήταν ο πρώην τεχνικός και της Παρί Σεν Ζερμέν, Λοράν Μπλαν, που είχε καταφέρει να αποσπάσει μόλις μια ισοπαλία στα πρώτα τέσσερα ματς της σεζόν. 

Διάδοχος του ήταν ο Φάμπιο Γκρόσο, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να αλλάξει τη μοίρα της ομάδας και αποχώρησε μετά από μόλις επτά αγώνες! «Ο Πιέρ Σάγκε ορίστηκε προσωρινά ως ο επικεφαλής του επαγγελματικού ομίλου. Λαμβάνοντας υπόψη τα αποτελέσματα που προέκυψαν και μετά από μια εις βάθος ανάλυση της κατάστασης της επαγγελματικής ομάδας (αυτή τη στιγμή 18η στη Ligue 1) η Ολιμπίκ Λυών αποφάσισε να εφαρμόσει μια διαδικασία που θα οδηγήσει στον τερματισμό του συμβολαίου του Φάμπιο Γκρόσο και των συνεργατών του, Ραφαέλε Λόνγκο, Φρανσέσκο Βακαριέλο, Βιτόριο Καρέγιο και Μάουρο Καρέτα», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Λυών. 

Το πρόβλημα που ίσως προκύψει με την Τέιλορ Σουίφτ

Σαν να μην φτάνουν όλα αυτά η Λυών πιθανόν να αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα εξαιτίας της τραγουδίστριας Τέιλορ Σουίφτ. Η διάσημη τραγουδίστρια θα πραγματοποιήσει δύο συναυλίες στην έδρα της Λυών στις 02 και 03 Ιουλίου του 2024 και μάλιστα τα εισιτήρια έχουν ήδη εξαντληθεί. Το πρόβλημα σε αυτό είναι ότι τότε είναι προγραμματισμένα τα μπαράζ παραμονής της Ligue 1, με την πρώτη αναμέτρηση να διεξάγεται στην έδρα της ομάδας που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία.

Σοκάρουν οι νέες πληροφορίες για τον θάνατο οπαδού της Ναντ: «Δέχθηκε μαχαιριές στην πλάτη»
LIGUE 1

09:07 - 05.12.2023

Σοκάρουν οι νέες πληροφορίες για τον θάνατο οπαδού της Ναντ: «Δέχθηκε μαχαιριές στην πλάτη»

Παραπέμφθηκε την Δευτέρα ενώπιον (04/12) ανακριτή, ο βασικός ύποπτος για το θάνατο ενός οπαδού της Ναντ στο περιθώριο του αγώνα Ναντ-Νίκαια. Ο 35χρονος κατηγορείται κυρίως για ανθρωποκτονία από πρόθεση αφού μαχαίρωσε το θύμα δύο φορές στην πλάτη.

Προφανώς αυτό είναι κάτι που δεν περίμεναν οι άνθρωποι της Λυών που απλά είχαν οργανώσει τις συναυλίες στο πλαίσιο της αύξησης των εσόδων του συλλόγου. Αξίζει να σημειωθεί βέβαια ότι για να αγωνιστεί στα μπαράζ η Λυών, θα πρέπει να προσπεράσει δύο ομάδες και να τερματίσει στην 16η θέση της βαθμολογίας (εκεί θα παίξει με ομάδα δεύτερης κατηγορίας). Αν τελικά οι «Λιονέ» βρεθούν στα playoffs τότε πιθανότατα θα πρέπει να αναζητήσουν μια ουδέτερη έδρα ή να συμφωνήσουν για ανταλλαγή έδρας (να παίξει εκτός έδρας το πρώτο ματς) ή αλλαγή ημερομηνίας.

Baladeros LIVE: Ο Μαρτίνεθ, ο Καρβαλιάλ και οι... ιπτάμενοι Βίντα, Ιωαννίδης και ΠΑΟΚ