Μεταξύ Εμπαπέ και Χάαλαντ, η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε επιτέλους την τελική της απόφαση

Έρλινγκ Χάαλαντ & Κιλιάν Εμπαπέ

Μεταξύ Εμπαπέ και Χάαλαντ, η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε επιτέλους την τελική της απόφαση

Κώστας Τόπας 13:04 - 05.12.2023 / Ανανεώθηκε: 13:07 - 05.12.2023

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κάνει την τελική της επιλογή μεταξύ του Έρλινγκ Χάαλαντ ή του Κιλιάν Εμπαπέ για το προσεχές καλοκαίρι.

Δύο πολύ παραγωγικοί επιθετικοί, ο Έρλινγκ Χάαλαντ και ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι δύο παίκτες που παρακολουθεί στενά η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία συνεχίζει να αναζητά τον «καθαρόαιμο» φορ της μετά την αποχώρηση του Καρίμ Μπενζεμά για την Αλ Ιτιχάντ στη Σαουδική Αραβία.

Αν η Ρεάλ Μαδρίτης δεν επιδίωξε να ενισχύσει την επίθεση της την περασμένη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, η πρωτοπόρος του ισπανικού πρωταθλήματος θέλει να ενισχυθεί από την επόμενη χρονιά. Και για να γίνει αυτό, δύο προφίλ βρίσκονται στο στόχαστρο των «μερένχες». Μεταξύ αυτών είναι ο Νορβηγός της Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάαλαντ και ο Γάλλος από την Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Εμπαπέ.

Εάν ο πρώτος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027 με την πρωταθλήτρια Αγγλίας, ο δεύτερος από την πλευρά του είναι στο τέλος του συμβολαίου του με τους πρωταθλητές Γαλλίας από τον Ιούνιο του 2024. Μάλιστα, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών (Εμπαπέ και Ρεάλ Μαδρίτης) θα μπορούσαν να ξεκινήσουν τον Ιανουάριο για προσύμφωνο, ακόμα κι αν η Ρεάλ Μαδρίτης αρνήθηκε πρόσφατα οποιαδήποτε διαπραγμάτευση με τον αρχηγό των «τρικολόρ».

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Relevo» , προτεραιότητα της Ρεάλ Μαδρίτης για το 2024 είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ. Την ίδια ώρα, ο πιο επιτυχημένος σύλλογος του Champions League (14 τρόπαια) εξετάζει με άλλο μάτι τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Οπαδός των Μαδριλένων, όπως ο Εμπαπέ, ο Νορβηγός άφησε τους αγαπημένους του να ξέρουν ότι ακόμα ονειρεύεται μια μέρα να παίξει για τη Ρεάλ Μαδρίτης και ότι θέλει να κρατήσει ανοικτή αυτή την προοπτική. Στη Μαδρίτη το όνομα του Νορβηγού συζητιέται πολύ και μια πιθανή μεταγραφή μπορεί να γίνει τους επόμενους μήνες.

Δεδομένου ότι υπάρχει ρήτρα αποχώρησης στο συμβόλαιο του Έρλινγκ Χάαλαντ, αν και ονειρεύεται να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο ισπανικός σύλλογος προτίμησε να θέσει τον Κιλιάν Εμπαπέ προτεραιότητά του για το καλοκαίρι του 2024. Βέβαια, η ομάδα του Φλορεντίνο Πέρεθ δεν αποκλείει την ιδέα να αποκτήσει και τους δύο παίκτες, αλλά προτεραιότητά είναι ο 24χρονος Γάλλος επιθετικός.

🔴Baladeros LIVE: Ο Μαρτίνεθ, ο Καρβαλιάλ και οι... ιπτάμενοι Βίντα, Ιωαννίδης και ΠΑΟΚ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!