Σοκάρουν οι νέες πληροφορίες για τον θάνατο οπαδού της Ναντ: «Δέχθηκε μαχαιριές στην πλάτη»

Οπαδοί Ναντ

i

©Intime

Σοκάρουν οι νέες πληροφορίες για τον θάνατο οπαδού της Ναντ: «Δέχθηκε μαχαιριές στην πλάτη»

Κώστας Τόπας 09:07 - 05.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:52 - 05.12.2023

Παραπέμφθηκε την Δευτέρα ενώπιον (04/12) ανακριτή, ο βασικός ύποπτος για το θάνατο ενός οπαδού της Ναντ στο περιθώριο του αγώνα Ναντ-Νίκαια. Ο 35χρονος κατηγορείται κυρίως για ανθρωποκτονία από πρόθεση αφού μαχαίρωσε το θύμα δύο φορές στην πλάτη.

Την Κυριακή (03/12) η Ναντ ανακοίνωσε πως ένας οπαδός της τραυματίστηκε θανάσιμα πριν από την αναμέτρηση με τη Νις για τη Ligue 1. Οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση τρέχουν. Την Δευτέρα (04/12) παραπέμφθηκε ενώπιον ανακριτή, ένας 35χρονος ο οποίος είναι ύποπτος ότι για τα θανατηφόρα χτυπήματα στον οπαδό της Ναντ.

Ο 35χρονος, που ενεπλάκη στα επεισόδια με οπαδούς των «καναρινιών», βρίσκεται προφυλακισμένος και αντιμετωπίζει κατηγορητήριο για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Όπως επιβεβαίωσε ο εισαγγελέας, το κατηγορητήριο του συγκεκριμένου είναι η λογική συνέχεια της διαδικασίας όπως παρουσιάζεται από τις δημόσιες αρχές. Ο κύριος ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση κατά τη διάρκεια της νύχτας από το Σάββατο (02/12) προς την Κυριακή (03/12), αφού είχε πάει ο ίδιος στο αστυνομικό τμήμα. Ο κύριος ύποπτος ανέφερε ότι είχε χτυπήσει τον αδικοχαμένο φίλο της Ναντ, ενώ βρισκόταν σε στάση άμυνας.

Ο 35χρονος είχε βγει για να συναντήσει οπαδούς της Ναντ που χτύπησαν το όχημά του ενώ μετέφερε οπαδούς της Νις. πριν από τον αγώνα των δύο ομάδων Ωστόσο, τα στοιχεία που υπάρχουν σε ένα βίντεο της σκηνής φαίνεται να έρχονται σε αντίθεση με την εκδοχή του βασικού υπόπτου.

«Ο κατηγορούμενος βρίσκεται έξω από το όχημά του, τσακώνεται με αρκετούς υποστηρικτές της Ναντ. Έχει ένα όπλο στο χέρι του, το οποίο φαίνεται να είναι ένα κεραμικό μαχαίρι με μαύρη λαβή», είπε ο εισαγγελέας α σε συνέντευξη Τύπου. «Κάποια στιγμή, σπρώχνει μακριά ένα άτομο που πέφτει στο έδαφος. Τότε είναι που δέχεται ένα πρώτο μαχαίρι στην πλάτη. Αυτός ο υποστηρικτής σηκώνεται, προσπαθεί να φύγει και χτυπιέται με ένα δεύτερο μαχαίρι. Ο ύποπτος είναι λιγότερο ακριβής με τη σειρά των γεγονότων».

🔴Baladeros LIVE: Ο Μαρτίνεθ, ο Καρβαλιάλ και οι... ιπτάμενοι Βίντα, Ιωαννίδης και ΠΑΟΚ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!