Σοκ στη Γαλλία: Οπαδός της Ναντ μαχαιρώθηκε και σκοτώθηκε πριν το ματς με τη Νις

Οπαδοί Ναντ

i

©Intime

Σοκ στη Γαλλία: Οπαδός της Ναντ μαχαιρώθηκε και σκοτώθηκε πριν το ματς με τη Νις

Κώστας Τσιακλής 09:58 - 03.12.2023 / Ανανεώθηκε: 09:59 - 03.12.2023

Η Ναντ ανακοίνωσε πως ένας οπαδός της τραυματίστηκε θανάσιμα πριν από την αναμέτρηση με τη Νις για τη Ligue 1.

Η Ναντ υποδέχθηκε τη Νις στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Ligue 1. Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στις επιτυχίες μετά από τέσσερις αγώνες και έβαλαν τέλος στο αήττητο των φιλοξενούμενων, χάρη σε γκολ του Φλοράν Μολέτ στο 25' της αναμέτρησης.

Κάπως έτσι η Ναντ ανέβηκε στην 8η θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς. Ταυτόχρονα η ομάδα του Ζοσελίν Γκουρβενέ έκανε τη ζημιά στη Νις και δίνει την ευκαιρία στην Παρί Σεν Ζερμέν να αποσπαστεί τέσσερις βαθμούς στην κορυφή της βαθμολογίας. Αυτό θα συμβεί αν οι Παριζιάνοι επικρατήσουν της Χάβρης το μεσημέρι της Κυριακής (03/12, 14:00). 

Η νίκη της Ναντ όμως επισκιάστηκε από ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός. Συγκεκριμένα ο σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωσε και ενημέρωσε πως ένας οπαδός της ομάδας έχασε τη ζωή του πριν από την αναμέτρηση. Το περιστατικό φέρεται να συνέβη κοντά στο γήπεδο της Ναντ, με τον θάνατο του άτυχου άντρα να προέρχεται από μαχαίρωμα στην πλάτη. Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται μέχρι να βρεθεί ο δράστης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ναντ: 

«Η Ναντ με λύπη έμαθε ότι ένας οπαδός της τραυματίστηκε θανάσιμα πριν από τη σημερινή αναμέτρηση, κοντά στο Μπουζουάρ. Σε συνθήκες που αποτελούν αντικείμενο δικαστικής έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη, ο 31χρονος κατέρρευσε, όντας χτυπημένος στην πλάτη. Παρά την επέμβαση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, ο υποστηρικτής μας δεν κατάφερε να σωθεί.

Η Εισαγγελία ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Πολλές ανακρίσεις μαρτύρων βρίσκονται σε εξέλιξη και θα συνεχιστούν μέχρι το βράδυ. Ο σύλλογος δεν μπορεί παρά να εκφράσει τη λύπη του που ένα άτομο έχασε τη ζωή του σε τέτοιες συνθήκες. Η Ναντ θα ήθελε να εκφράσει τα πιο ειλικρινά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος και στους κοντινούς τους ανθρώπους».