Επέστρεψε στις νίκες η Ρεμς κόντρα στο Στρασβούργο
i

©PrtScr

Επέστρεψε στις νίκες η Ρεμς κόντρα στο Στρασβούργο

Ιάσονας Τσίλης 00:00 - 02.12.2023 / Ανανεώθηκε: 00:09 - 02.12.2023

Αν και αγχώθηκε στο φινάλε, Η Ρεμς επικράτησε 2-1 του Στρασβούργου, έπιασε την Λιλ στην 4η θέση και... ονειρεύεται μια θέση στο επόμενο Champions League.

Η Ρεμς έδωσε συνέχεια στο πολύ καλό φετινό της ξεκίνημα, ξεπέρασε την πρόσφατη κάμψη των δύο σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και επικράτησε 2-1 του Στρασβούργου και ανέβηκε στους 23 βαθμούς, πιάνοντας έστω και προσωρινά τη Λιλ στην 4η θέση της Ligue 1 και απέχοντας πλέον μόλις ένα βαθμό από την 3η Μονακό.

Η Ρεμς προηγήθηκε νωρίς, με τον Ρίτσαρντσον να σκοράρει με ωραίο τελείωμα μέσα στην περιοχή, στο 10'.

Λίγο έλλειψε μάλιστα, να πετύχει και δεύτερο τέρμα στο 40', όταν αστόχησε από πλεονεκτική θέση, με τη μπάλα να περνάει λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.

Δύο λεπτά αργότερα ωστόσο, η Ρεμς έκανε το 2-0 με σκόρερ τον Νταραμί, ο οποίος έπειτα από εξαιρετική ατομική ενέργεια, πέρασε και τον τερματοφύλακα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι... έσβησαν τις μηχανές στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του παιχνιδιού πάγωσε και το Στρασβούργο βρήκε ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Ούτε Μέσι, ούτε Ρονάλντο... Μόνο ένας παίκτης του Ολυμπιακού και ο Κλάιφερτ έχουν καταφέρει αυτό το επίτευγμα τον 21ο αιώνα
PREMIER LEAGUE

13:20 - 26.11.2023

Ούτε Μέσι, ούτε Ρονάλντο... Μόνο ένας παίκτης του Ολυμπιακού και ο Κλάιφερτ έχουν καταφέρει αυτό το επίτευγμα τον 21ο αιώνα

Ο Τζάστιν Κλάιφερτ σκόραρε στη νίκη της Μπόρνμουθ επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και κατάφερε να κάνει ότι έκανε μόνο ένας παίκτης του Ολυμπιακού...

Οι φιλεξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στο 86', το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γκαμέιρο, μειώνοντας σε 2-1 για την ομάδα του, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (14ΗΣ) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ