Ούτε τώρα νίκη για τη Μαρσέιγ
i

© Intime

Ούτε τώρα νίκη για τη Μαρσέιγ

Ιάσονας Τσίλης 00:03 - 26.11.2023 / Ανανεώθηκε: 00:07 - 26.11.2023

Για τέταρτο διαδοχικό ματς στη Ligue 1 η Μαρσέιγ δεν κατάφερε να πάρει νίκη, αφού ήρθε ισόπαλη με 1-1 με το Στρασβούργο.

Συνέχεια στο αρνητικό σερί της έδωσε η Μαρσέιγ! Οι Μασσαλοί για τέταρτη συνεχόμενη αναμέτρηση δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν νίκη, όμως γλίτωσαν τα χειρότερα. Παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το Στρασβούργο, μπόρεσαν κι έφεραν το ματς στα ίσια, με τις δύο ομάδες να παίρνουν τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Με το πόδι πατημένο στο γκάζι μπήκαν οι φιλοξενούμενοι και είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή μόλις στο 3ο λεπτό, με τον Σελς να αποκρούει εντυπωσιακά το σουτ του Κλος. Ωστόσο, παρά το καλό ξεκίνημα τους, βρέθηκαν πίσω στο σκορ, καθώς οι γηπεδούχοι στην πρώτη τους ευκαιρία άνοιξαν το σκορ. Στο 6' ο Γκαμέιρο «σέρβιρε» στον Εμεγκά, που με ένα υποδειγματικό τελείωμα έκανε το 1-0.

Οι Μασσαλοί βέβαια συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο 19' είχαν νέα μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Κορία επιχείρησε ένα σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Σελς πραγματοποίησε ακόμα μία εντυπωσιακή επέμβαση. Έπειτα από οκτώ λεπτά όμως, η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Κλος με ένα υπέροχο σου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έγραψε το 1-1 του πρώτου ημιχρόνου.

Πολύ δυνατά μπήκε και στο δεύτερο μέρος η Μαρσέιγ, που είχε δύο πολύ καλές στιγμές με το... καλημέρα. Αρχικά στο 46ο λεπτό με τον Βερετού, ο οποίος αστόχησε από πολύ κοντινή απόσταση και στο 52', όταν ο Χαρίτ εξαπέλυσε ένα σουτ και η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι. Στη συνέχεια, όσο κυλούσε ο χρόνος, ο ρυθμός άρχισε να πέφτει και το 1-1 παρέμεινε μέχρι και το τελικό σφύριγμα.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LIGUE 1