Άνετη επικράτηση για τη Παρί Σεν Ζερμέν, 5-2 τη Μονακό

Παρί Σεν Ζερμέν

i

©Getty Images

Άνετη επικράτηση για τη Παρί Σεν Ζερμέν, 5-2 τη Μονακό

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:58 - 24.11.2023 / Ανανεώθηκε: 01:17 - 25.11.2023

H Παρί Σεν Ζερμέν πήρε μία σημαντική νίκη κόντρα στη Μονακό με 5-2, για την 13η αγωνιστική της Ligue 1.

 Ένα άνετο βράδυ είχε η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία επικράτησε εντός έδρας κόντρα στη Μονακό με 5-2, για την 13η αγωνιστική της Ligue 1. 

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Λουίς Ενρίκε βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 30 βαθμούς, ενώ η Μονακό είναι στη 3η θέση με 24 πόντους. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά και με τη πρώτη τους καλή ευκαιρία βρήκαν δίχτυα με τον Γκονσάλο Ράμος. Στο 18ο λεπτό ο Πορτογάλος επιθετικός ήταν στο σωστό σημείο την σωστή στιγμή για να πάρει το ριμπάουντ μέσα στην περιοχή και να κάνει το 1-0. 

Ωστόσο τέσσερα λεπτά μετά η Μονακό έφερε το ματς στα ίσια. Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα έκανε ένα παιδικό λάθος και ο Τακούμι Μιναμίνο είχε εύκολο έργο για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. 

Η Παρί είχε τον έλεγχο της κατοχής και των πρωτοβουλιών, με αποτέλεσμα να πάρει εκ νέου το προβάδισμα. Στο 39ο λεπτό ο Κιλιάν Εμπαπέ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-1 για την ομάδα του. 

Στην επανάληψη η ομάδα του Λουίς Ενρίκε επέβαλε τον ρυθμό της και πέτυχε ακόμα δύο τέρματα. στο ματς. Στο 70ο λεπτό ο Ουσμάν Ντεμπελέ με καταπληκτικό τελείωμα έδωσε αέρα δύο τερμάτων, ενώ δύο λεπτά μετά ο Βιτίνια εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Εμπαπέ και με σουτ έκανε το 4-1, Το τελικό 5-1 για τους γηπεδούχους διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Κόλο Μουανί.  

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο σκορ με τον Φαλορίν Μπαλογκάν στο 75'. Κάπως έτσι η Παρί πήρε μία σημαντική νίκη (5-2) ενόψει της συνέχειας. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 13ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (14ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ