Οι «Galacticos» ξανάρχονται: Ο Πέρεθ πάει για διπλό «μπαμ» με Χάαλαντ και Εμπαπέ στην Ρεάλ το καλοκαίρι

Έρλινγκ Χάαλαντ & Κιλιάν Εμπαπέ

Οι «Galacticos» ξανάρχονται: Ο Πέρεθ πάει για διπλό «μπαμ» με Χάαλαντ και Εμπαπέ στην Ρεάλ το καλοκαίρι

Κώστας Τόπας 12:40 - 24.11.2023

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ φαίνεται πως είναι έτοιμος να πυροδοτήσει «βόμβα» μεγατόνων, εντάσσοντας στην Ρεάλ Μαδρίτης τόσο τον Έρλινγκ Χάαλαντ όσο και τον Κιλιάν Εμπαπέ, το προσεχές καλοκαίρι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ετοιμάσει τους λογαριασμούς της για να αναλάβει, χωρίς κανένα πρόβλημα στους ισολογισμούς της, την άφιξη των δύο μεγάλων αστέρων. Τουλάχιστον αυτό αναφέρει η ισπανική «AS» σε σημερινό (24/11) δημοσίευμά της. Υπό την προεδρία του Φλορεντίνο Πέρεθ, οι Μαδριλένοι είναι γνωστοί για την πολιτική τους να στρατολογούν τους «Galacticos». Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Κάκα, ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο Ρονάλντο, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και ο Λουίς Φίγκο, μεταξύ άλλων, ήταν παίκτες που έγραψαν ιστορία με χρυσά γράμματα με τη φανέλα των «μερένχες».

Μαζί κατάφεραν σπουδαία πράγματα. Όχι μόνο τίτλους και διακρίσεις αλλά για συγκινήσεις, βλέποντας τον τρόπο που παίζει ο ένας για τον άλλον. Ολοι έβαζαν πάνω από το «εγώ» τους της ομάδα, θέλοντας τους θυμούνται όλους ως ήρωες του συλλόγου. Αυτό θέλει να δει ξανά στην ομάδα του, ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος το ερχόμενο καλοκαίρι είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να εντάξει στο δυναμικό του ρόστερ, τον Κιλιάν Εμπαπέ και τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Σύμφωνα με την «AS», η Ρεάλ είναι έτοιμη να ξοδέψει τεράστια ποσά χρημάτων για άλλη μια φορά στους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Αυτό συμβαίνει γιατί έχει απελευθερώσει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό που μπορεί να επενδυθεί σε επερχόμενες μεταγραφικές αγορές. Η «Βασίλισσα» φέρεται να έχει 128 εκατομμύρια ευρώ στην τράπεζα και επιπλέον 265 εκατομμύρια ευρώ σε πιστωτικές πολιτικές για τις οποίες έχει ήδη βρεθεί χρηματοδότηση.

Μεγαλειώδης κίνηση από τον Χάαλαντ: Πληρώνει εξ' ολοκλήρου τα έξοδα των φιλάθλων της πρώτης του ομάδας για τα μπαράζ ανόδου
PREMIER LEAGUE

18:14 - 22.11.2023

Μεγαλειώδης κίνηση από τον Χάαλαντ: Πληρώνει εξ' ολοκλήρου τα έξοδα των φιλάθλων της πρώτης του ομάδας για τα μπαράζ ανόδου

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ, έδειξε ότι δεν ξεχνάει τις ρίζες του και αποφάσισε να καλύψει πλήρως το ταξίδι των οπαδών της Μπρίνε, η οποία ήταν και η πρώτη του ομάδα, για την εκτός έδρας αναμέτρηση για την άνοδο κόντρα στην Σταρτ.

Με αυτά τα χρήματα, ο ισχυρός άνδρας των Μαδριλένων, Φλορεντίνο Πέρεθ θα επιδιώξει να κάνει το όνειρο πολλών φίλων της Ρεάλ, πραγματικότητα.