Λουίς Ενρίκε: «Δεν είναι βαρετή η Ligue 1, είναι πολύ καλύτερο πρωτάθλημα απ' ό,τι νόμιζα»

Λουίς Ενρίκε

i

© PrtScr

Λουίς Ενρίκε: «Δεν είναι βαρετή η Ligue 1, είναι πολύ καλύτερο πρωτάθλημα απ' ό,τι νόμιζα»

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:12 - 24.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:20 - 24.11.2023

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Ενρίκε ρωτήθηκε για το αν είναι βαρετό το γαλλικό πρωτάθλημα και απάντησε πως είναι πολύ καλύτερο απ' ό,τι νόμιζε.

Ο Λουίς Ενρίκε ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν το περασμένο καλοκαίρι. Ο Ισπανός κόουτς των Παριζιάνων ρωτήθηκε για τη Ligue 1 κι αν είναι βαρετή κι απάντησε ότι το γαλλικό πρωτάθλημα είναι πολύ καλύτερο απ' ό,τι νόμιζε.

«Βαρετή η Ligue 1; Όχι. Βλέπω ομάδες που δημιουργούν πολλές ευκαιρίες και μπορούν να κερδίσουν κάθε παιχνίδι. Είναι πολύ ανοιχτό. Είναι πολύ καλύτερο πρωτάθλημα απ' ό,τι νόμιζα. Όταν δεν ξέρουμε πράγματα, τότε επαναλαμβάνουμε βλακωδώς ό,τι ακούμε.

Είναι ένα καλό πρωτάθλημα, δυνατό, με καλούς παίκτες που πηγαίνουν στα άλλα πρωταθλήματα. Στην Αγγλία ειδικά. Τίποτα δεν είναι εύκολο και υπάρχουν πολλές δυνατότητες για την εξέλιξη ενός παιχνιδιού», ανέφερε ο Ισπανός προπονητής συγκεκριμένα.

Απίστευτο: Η Παρί έδωσε 222 εκατ. ευρώ για τον Νεϊμάρ ενώ είχε κάταγμα!
LIGUE 1

16:58 - 22.11.2023

Απίστευτο: Η Παρί έδωσε 222 εκατ. ευρώ για τον Νεϊμάρ ενώ είχε κάταγμα!

Μπορεί ο Νεϊμάρ να έχει φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν, όμως η γαλλική εφημερίδα «L'Equipe» προχώρησε σε μία φοβερή αποκάλυψη που αφορά το διάστημα που ο Βραζιλιάνος ήταν παίκτης της γαλλικής ομάδας...

Να σημειώσουμε ότι απόψε (22:00, Novasports 2) η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη Μονακό στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Ligue 1. Οι Παριζιάνο βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με 27 βαθμούς στο +3 από τους Μονεγάσκους.