«Μου έκοψαν το ρεύμα για μια εβδομάδα»: Το δράμα της υπαλλήλου που μήνυσε τον Νεϊμάρ για παράνομη δουλειά

Νεϊμάρ

i

©Photo by Jonathan Moscrop/ Getty Images/Ideal Images

«Μου έκοψαν το ρεύμα για μια εβδομάδα»: Το δράμα της υπαλλήλου που μήνυσε τον Νεϊμάρ για παράνομη δουλειά

Κώστας Τόπας 14:36 - 20.11.2023

Η γυναίκα που κατήγγειλε τον Νεϊμάρ για παράνομη εργασία στο σπίτι του Βραζιλιάνου, έδωσε νέα στοιχεία γύρω από την υπόθεση.

Ο Νεϊμάρ βρίσκεται στο επίκεντρο ενός νέου σκανδάλου. Ο πρώην αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν κλήθηκε στο δικαστήριο του Σεν Ζερμέν αν Λεγιέ της Γαλλίας, καθώς μια 35χρονη Βραζιλιάνα τον κατηγορεί, καθώς δούλευε παράνομα επτά ημέρες την εβδομάδα από τον Ιανουάριο του 2021 έως τον Οκτώβριο του 2022, χωρίς ο «Νεϊ» να τη δηλώνει και να την πληρώνει συστηματικά.

Η Ιβελίν παρέπεμψε τον Βραζιλιάνο στο δικαστήριο και του ζητάει 368.000 ευρώ για παράνομη εργασία. Η 35χρονη Βραζιλιάνα απολύθηκε τον Οκτώβριο του 2022, ενώ ήταν έγκυος στο τέταρτο παιδί της. Η γυναίκα είπε την ιστορία στα παρασκήνια της απόλυσής της. 

«Με πήρε τηλέφωνο η γραμματέας και μου είπε: "Εδώ είναι ο μισθός σου, δεν χρειάζεται να έρθεις άλλο, τακτοποίησε την ζωή σου". Μου είπαν να πάρω τα λεφτά μου από την ασφάλεια του μάνατζερ του. Βρέθηκα χωρίς λεφτά. Μου έκοψαν ακόμη και το ρεύμα για μια εβδομάδα», εξήγησε η ανύπαντρη μητέρα, σύμφωνα με το UOL.

Φτάνοντας στο Παρίσι το 2018 με τον πρώην σύζυγό της και τα τρία παιδιά τους, η γυναίκα απέκτησε θέση εργασίας στη βίλα του Βραζιλιάνου χάρη σε έναν φίλο της. «Ήμουν υπεύθυνη για τον καθαρισμό, το στρώσιμο του κρεβατιού, ό,τι είχε σχέση με τον καθαρισμό του σπιτιού. Κατόπιν αιτήματός τους, ενώ το σπίτι λειτουργούσε, έπρεπε να βοηθήσω όσους το χρειάζονταν. Μια φορά καθάριζα το γυμναστήριο και μου ζήτησαν να σταματήσω και να κάνω τα νύχια της Μπρούνα Μπιανκάρντι».

Πώς Αλ Νασρ και Αλ Χιλάλ έκαναν το «μπαμ» με Κριστιάνο και Νεϊμάρ χωρίς να βγάλουν ούτε ευρώ από τα ταμεία τους
REST OF THE WORLD

11:05 - 20.11.2023

Πώς Αλ Νασρ και Αλ Χιλάλ έκαναν το «μπαμ» με Κριστιάνο και Νεϊμάρ χωρίς να βγάλουν ούτε ευρώ από τα ταμεία τους

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Νεϊμάρ μετακόμισαν στη Σαουδική Αραβία με συμφωνίες εκατομμυρίων το 2023, χωρίς ωστόσο Αλ Νασρ κι Αλ Χιλάλ να ξοδεύουν ούτε ευρώ.

Σε οικονομικές δυσκολίες, συμφώνησε να μείνει περισσότερο στη βίλα. «Τα Σαββατοκύριακα δούλευα όλη τη νύχτα. Καθώς έπρεπε να επιστρέψω νωρίς το επόμενο πρωί, κοιμόμουν εκεί. Αλλά ποτέ δεν έλαβα μπόνους. Έκανα τις ώρες μου όπως μου είπαν να ζητήσω».

🔴Baladeros LIVE: Φάκελος στόπερ στον Ολυμπιακό, Αλμέιδα α λα Μπάγεβιτς και η ημερομηνία του ντέρμπι

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο