Εμπαπέ: «Ας επικεντρωθούμε στην εθνική, το μέλλον μου στην Παρί μπορεί να λυθεί σε μία ημέρα» (vid)

Εμπαπέ: «Ας επικεντρωθούμε στην εθνική, το μέλλον μου στην Παρί μπορεί να λυθεί σε μία ημέρα» (vid)

Κώστας Τόπας 14:37 - 19.11.2023

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ζήτησε από τον κόσμο να σταματήσει να ασχολείται με το μέλλον του στη Παρί Σεν Ζερμέν και να επικεντρωθεί στην πορεία της εθνική Γαλλίας.

Για άλλη μια φορά λαμπερός κατά την ιστορική νίκη (14-0) των «τρικολόρ» κόντρα στο Γιβραλτάρ, το βράδυ του Σαββάτου (18/11), ο Κιλιάν Εμπαπέ συνεχίζει να συγκλονίζει τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Ο Γάλλος αστέρας είναι πλέον τρίτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής του ομάδας με 46 γκολ και συντρίβει τα πάντα στο πέρασμά του. Με 300 γκολ στην καριέρα του (227 με την Παρί Σεν Ζερμέν, 27 με την Μονακό και 46 στην εθνική Γαλλίας), σε ηλικία μόλις 24 ετών, ο αρχηγός της Γαλλίας (74 συμμετοχές, 46 γκολ) απέδειξε για άλλη μια φορά όλο το ταλέντο του στο γήπεδο.

Κόντρα στο Γιβραλτάρ πέτυχε χατ-τρικ σε γκολ κι ασίστ και μετά το τέλος του αγώνα μίλησε τόσο για την εμφάνισή του όσο και για το μέλλον του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ενώ θα είναι στο τέλος του συμβολαίου του στην πρωταθλήτρια Γαλλίας το καλοκαίρι του 2024, ο αρχηγός των «τρικολόρ» δεν θέλησε να πει πολλά.

«Είναι κάτι για το οποίο δεν θέλω να μιλήσω, ειδικά επειδή το έκανα ήδη τον Ιούνιο και πήρε μεγάλη έκταση», σχολίασε. «Θέλω να μιλάμε για την εθνική ομάδα. Έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα. 

Η ομίλια του Ντεσάν στα αποδυτήρια ενώ το σκορ ήταν 7-0 κόντρα στο Γιβραλτάρ: «Μην σταματήσετε!» (vid)
EURO

13:25 - 19.11.2023

Η ομίλια του Ντεσάν στα αποδυτήρια ενώ το σκορ ήταν 7-0 κόντρα στο Γιβραλτάρ: «Μην σταματήσετε!» (vid)

Ακόμα κι αν η Γαλλία ήταν ήδη μπροστά στο σκορ σε μεγάλο βαθμό στο ημίχρονο κόντρα στο Γιβραλτάρ, ο Ντιντιέ Ντεσάν ζήτησε από τους παίκτες του να συνεχίσουν να σκοράρουν, ώστε να σπάσουν το ρεκόρ της μεγαλύτερης νίκης των «τρικολόρ».

Θέλω οι άνθρωποι να μιλήσουν γι' αυτό και όχι για μένα, για κάτι που θα λυθεί μέσα σε μια μέρα. Θα υπάρχει χρόνος να μιλήσουμε και γι' αυτό στο μέλλον». Τα ίδια λόγια είχε πει και πριν το Γαλλία-Γιβραλτάρ (14-0), όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του στο Παρίσι.

🔴Sportal Sunday Live με ρεπορτάζ Big 5, προκριματικά Euro και πολύ μπάσκετ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!