Μεγάλο πλήγμα για την Γαλλία πριν την Ελλάδα: Ο Ουόρεν Ζαΐρ Εμερί τραυματίστηκε και χάνει το υπόλοιπο του 2023

Ουόρεν Ζαΐρ - Εμερί

i

PrtScr

Μεγάλο πλήγμα για την Γαλλία πριν την Ελλάδα: Ο Ουόρεν Ζαΐρ Εμερί τραυματίστηκε και χάνει το υπόλοιπο του 2023

Κώστας Τόπας 11:10 - 19.11.2023 / Ανανεώθηκε: 20:13 - 21.11.2023

Μεγάλο πλήγμα για την Γαλλία και την Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς ο Γουαρέν Ζαΐρ-Εμερί τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με το Γιβραλτάρ και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο του 2023.

Ο Γουαρέν Ζαΐρ-Εμερί ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την εθνική Γαλλίας κόντρα στο Γιβραλτάρ, έγραψε ιστορία με χρυσά γράμματα, καθώς σε ηλικία 17 χρονών και οκτώ μηνών έγινε ο νεότερος παίκτης που αγωνίζεται με τα «τρικολόρ» χρώματα, σε αυτή την χιλιετία.

Στο 16’ μάλιστα του αγώνα, ο Ουόρεν Ζαΐρ - Εμερί έγινε και ο νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία της Γαλλίας σε ηλικία 17 ετών και 255 ημερών, αλλά δεν το χάρηκε όσο θα ήθελε, αφού τραυματίστηκε στη φάση του γκολ (ο Ίθαν Σάντος αποβλήθηκε μέσω VAR για το πολύ σκληρό φάουλ που του έκανε) και στο 19’ αντικαταστάθηκε από τον Γιουσούφ Φοφανά. 

Ετσι, η τύχη του γύρισε την πλάτη, καθώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε δεν ήταν ευχάριστα. Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν υπέστη διάστρεμμα στον δεξιό του αστράγαλο και  θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα, καθώς δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί ξανά μέχρι το τέλος του 2023. 

Ετσι, ο Ουόρεν Ζαΐρ - Εμερί θα επιστρέψει στο κλαμπ, ώστε να ξεκινήσει την αποθεραπεία του, ώστε να είναι έτοιμος από τη νέα χρονιά...

🔴Sportal Sunday Live με ρεπορτάζ Big 5, προκριματικά Euro και πολύ μπάσκετ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!