Η Ρεάλ εξετάζει την περίπτωση του Ικάρντι για αντικαταστάτη του Βινίσιους

Μάουρο Ικάρντι

i

©glomex

Η Ρεάλ εξετάζει την περίπτωση του Ικάρντι για αντικαταστάτη του Βινίσιους

Ιάσονας Τσίλης 10:22 - 24.11.2023 / Ανανεώθηκε: 10:32 - 24.11.2023

Ο Βινίσιους, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στον δικέφαλο, θα παραμείνει εκτός δράσης μέχρι το Φεβρουάριο και η Ρεάλ σκέφτεται να αποκτήσει τον Μάουρο Ικάρντι για να καλύψει το κενό του Βραζιλιάνου.

Οι Μαδριλένοι αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα το τελευταίο διάστημα, βλέποντας σημαντικούς ποδοσφαιριστές τους να τραυματίζονται.

Ο Εντουάρντο Καμαβινγκά, υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο γόνατο, κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Γαλλίας και θα μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες.

Τελευταίο και ίσως σοβαρότερο «χτύπημα» για τους Μαδριλένους, ήταν ο Βινίσιους Τζούνιορ. Ο νεαρός επιθετικός της «βασίλισσας», τραυματίστηκε στο δικέφαλο στην αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Κολομβία και έπειτα από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ρήξη του τένοντα στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού και θα επιστρέψει, στην καλύτερη των περιπτώσεων, στις αρχές Φεβρουαρίου.

Με αυτά τα δεδομένα, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξεκινήσει να ψάχνει αντικαταστάτη. Ένα όνομα που ακούγεται έντονα είναι αυτό του Μάουρο Ικάρντι, σύμφωνα με την Αργεντίνικη «Ole».

Ο θείος του Ναδάλ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δει τον Ισπανό τενίστα να γίνεται Πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης!
LA LIGA

16:06 - 23.11.2023

Ο θείος του Ναδάλ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δει τον Ισπανό τενίστα να γίνεται Πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο θείος του Ράφα Ναδάλ παραχώρησε δηλώσεις και μεταξύ άλλων δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δει τον Ισπανό τενίστα να γίνεται Πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ικάρντι διανύει μια εξαιρετική σεζόν μέχρι στιγμής, έχοντας πετύχει 15 γκολ σε 20 αναμετρήσεις με τη Γαλατασαράι και οι «μερένγκες» θεωρούν ότι μπορεί να απογειώσει τη φετινή ομάδα.