Ο θείος του Ναδάλ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δει τον Ισπανό τενίστα να γίνεται Πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης!

Ράφαελ Ναδάλ

i

© Intime

Ο θείος του Ναδάλ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δει τον Ισπανό τενίστα να γίνεται Πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης!

Κώστας Τσιακλής 16:06 - 23.11.2023

Ο θείος του Ράφα Ναδάλ παραχώρησε δηλώσεις και μεταξύ άλλων δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δει τον Ισπανό τενίστα να γίνεται Πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο θείος του Ράφα Ναδάλ, Μιγκέλ Άνχελ, ήταν ποδοσφαιριστής στην Μπαρτσελόνα την εποχή του Γιόχαν Κρόιφ. Ο πρώην Ισπανός διεθνής μίλησε για την καριέρα του, την Μπαρτσελόνα ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δει τον Ράφα να γίνεται πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιγκέλ Άνχελ Ναδάλ: 

Αρχικά ο Μιγκέλ Άνχελ μίλησε για την Μπαρτσελόνα και είπε: «Πέρυσι έκαναν μεγάλα πράγματα σε μια δύσκολη κατάσταση. Έφτιαξαν ξανά μια ανταγωνιστική ομάδα, αλλά δυστυχώς, οι τραυματισμοί μείωσαν την απόδοση της ομάδας. Η σεζόν είναι πολύ μεγάλη και πρέπει να ξέρεις πώς να αντιμετωπίζεις τα σκαμπανεβάσματα».

Για τον Τσάβι ως προπονητή ανέφερε: «Ο Τσάβι γνωρίζει πολύ καλά τον σύλλογο και έχει δώσει σταθερότητα και αξιοπιστία στην ομάδα. Πριν έρθει εδώ είχαμε πάντα προβλήματα και όταν έφτασε κέρδισε το πρωτάθλημα».

Για το πως θυμάται την εποχή του στην Μπαρτσελόνα που ήταν και μια από τις πιο επιτυχημένες της ιστορίας της πρόσθεσε: «Το να είσαι στη Μπαρτσελόνα και να κερδίζεις τίτλους είναι σημαντικό, αλλά ακόμα και χωρίς να κερδίσεις τίτλους, περνάς καλά. Είχαμε στόχους που επιτεύχθηκαν. Είχαμε πολύ καλές φιλίες και έχουμε μέχρι σήμερα».

Για το πως τους επηρέασε ο Γιόχαν Κρόιφ πρόσθεσε: «Όλοι μας επηρεαζόμασταν από τον τρόπο ζωής του και τον τρόπο κατανόησης του ποδοσφαίρου. Ήταν διαφορετικός και όλοι τον θαυμάζαμε».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν έβλεπε τον Γκουαρδιόλα να γίνεται προπονητής και απάντησε: «Λόγω του τρόπου που αντιλαμβανόταν το παιχνίδι, έβλεπες ότι είχε το προφίλ του προπονητή. Μετά ήταν η ικανότητά του να προσαρμοστεί και η προσωπικότητά του. Σήμερα είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο».

Για το αν τον αναγνωρίζουν ως πρώην ποδοσφαιριστή ή ως θείο του Ράφα Ναδάλ απάντησε το εξής: «Δεν με σταματάει κανείς στο δρόμο (αστειεύεται). Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον. Έκανε μια εντυπωσιακή καριέρα και μπόρεσα να την απολαύσω γιατί είμαι παθιασμένος με το τένις και λάτρης του Ραφαέλ. Είμαι πολύ ευγνώμων που βίωσα αυτό που ζήσαμε. Το έχουμε χαρεί πολύ. Χαίρομαι που είμαι θείος του και ελπίζω να έρθει ένα άλλο μέλος της οικογένειας τόσο καλό όσο αυτός»

Για την κατάσταση του Ράφα είπε: «Γίνεται καλύτερα. Είναι αδρανής για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω ενός δύσκολου τραυματισμού. Μπορεί να είναι δύσκολο για αυτόν να επιστρέψει, αλλά το σημαντικό είναι ότι έχει τον ενθουσιασμό και ότι ανακτά την πείνα για να αγωνιστεί ξανά».

Τέλος κλήθηκε να σχολιάσει αν τον βλέπει να γίνεται Πρόεδρος της Ρεάλ στο μέλλον: «Ο Ράφα είναι παθιασμένος με το ποδόσφαιρο. γνωρίζει πολλούς παίκτες. Μου μιλάει για παίκτες που δεν ξέρω καν και είναι ένθερμος οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο χρόνος θα δείξει».