Στους υποψήφιους για τον πάγκο της Ρεάλ ο Σκαλόνι

Λιονέλ Σκαλόνι

i

©PrtScr

Στους υποψήφιους για τον πάγκο της Ρεάλ ο Σκαλόνι

Κώστας Τσιακλής 10:57 - 23.11.2023

Δημοσίευμα «βόμβα» αναφέρει πως ο προπονητής της Εθνικής Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, βρίσκεται στη λίστα των υποψήφιων αντικαταστατών του Κάρλο Αντσελότι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πολλά είναι τα σενάρια για την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Κάρλο Αντσελότι δεν έχει αποχωρήσει προφανώς ωστόσο τους τελευταίους μήνες τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό αναφέρουν πως ο Ιταλός θα είναι αυτός που θα αναλάβει την Εθνική Βραζιλίας το επόμενο καλοκαίρι.

Όλο αυτό φέρνει μια μεγάλη κουβέντα για το ποιος θα είναι ο πιθανός αντικαταστάτης του. Μέχρι στιγμής είχαν αναφερθεί διάφορα ονόματα όπως αυτά των Ζοσέ Μουρίνιο, Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι και Τσάμπι Αλόνσο. Τώρα όμως η ισπανική Sport έρχεται να προσθέσει ακόμα έναν προπονητή στη λίστα των υποψηφίων. Συγκεκριμένα η καταλανική εφημερίδα κάνει λόγο πως και ο προπονητής της Εθνικής Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, βρίσκεται μέσα σε αυτή.

Το δημοσίευμα αυτό έρχεται να δέσει με τις πρόσφατες δηλώσεις του Σκαλόνι, ο οποίος είχε πει πως πρέπει να σκεφτεί πολύ σοβαρά αν πρέπει να συνεχίσει να είναι στον πάγκο της «αλμπισελέστε» αφού ο πήχης είναι πολύ υψηλός και η εθνική χρειάζεται έναν προπονητή που να έχει όλη την ενέργεια και να είναι καλά.

«Ένα σημαντικό πράγμα που ήθελα να πω είναι ότι έχω πολλά πράγματα να σκεφτώ αυτή τη στιγμή. Αυτοί οι παίκτες μου έχουν δώσει πολλά, έχουν δώσει πολλά σε ολόκληρο το προπονητικό επιτελείο και εγώ πρέπει να σκεφτώ. Πρέπει να σκεφτώ πολύ τι θα κάνω. Δεν είναι αντίο αλλά πρέπει να σκεφτώ, γιατί ο πήχης είναι πολύ ψηλά και είναι δύσκολο να συνεχίσεις και να κερδίζεις και αυτοί οι τύποι το κάνουν δύσκολο. Η εθνική χρειάζεται έναν προπονητή που να έχει όλη την ενέργεια και να είναι καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σκαλόνι.

Στο ίδιο δημοσίευμα πάντως γίνεται λόγος ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει επικοινωνήσει ήδη με τον Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι αφού ο Φλορεντίνο Πέρεθ θεωρεί πως ο Ιταλός είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.