Μπαλοτέλι: «Είμαι ακόμα ο καλύτερος επιθετικός της Ιταλίας»

Μάριο Μπαλοτέλι

i

©Intime

Μπαλοτέλι: «Είμαι ακόμα ο καλύτερος επιθετικός της Ιταλίας»

Κώστας Τσιακλής 10:35 - 23.11.2023

Ο Μάριο Μπαλοτέλι δήλωσε πως εξακολουθεί να είναι ο καλύτερος επιθετικός της Ιταλίας και ελπίζει να επιστρέψει στην Εθνική.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι έκανε μια δήλωση που θα συζητηθεί. Ο 33χρονος με αφορμή τις πρόσφατες υποχρεώσεις της Εθνικής Ιταλίας, ανέφερε πως όταν είναι υγιής είναι ο κορυφαίος επιθετικός που έχει η χώρα. Παράλληλα είπε επίσης πως επιθυμεί να αγωνιστεί ξανά με το εθνόσημο.

«Όταν είμαι υγιής, είμαι ακόμα ο καλύτερος επιθετικός που έχει η Ιταλία. Έπαιξαν χθες (Δευτέρα) ο Τζιάκομο Ρασπαντόρι ​​και ο Τζιανλούκα Σκαμάκα; Πόσα σουτ είχαν μαζί; Δύο; Θέλω να επιστρέψω και να αγωνιστώ ξανά με την Εθνική ομάδα. Πάντα ελπίζω για την κλήση. Γνώρισα τον Σπαλέτι και τον έχω συναντήσει αρκετές φορές. Κάναμε μερικά αστεία όταν συναντηθήκαμε σε ένα φιλικό με τη Νάπολι, αλλά δεν έχω καμία σχέση», ήταν οι χαρακτηριστικές δηλώσεις του Σούπερ Μάριο.

Ο Μπαλοτέλι στο παρελθόν αγωνίστηκε σε μερικές από τις κορυφαίες ομάδες όπως η Ίντερ, η Μίλαν, η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Σίτι. Πλέον ο Ιταλός επιθετικός βρίσκεται στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Αντάνα Ντέμιρσπορ. Εκεί σε πέντε συμμετοχές μετράει τρία τέρματα και δείχνει να ξαναβρίσκει σιγά σιγά τον εαυτό του ωστόσο παραμένει άγνωστο το αν θα μπορέσει να επανέλθει σε κορυφαίες εμφανίσεις.

Η Ιταλία εξασφάλισε την παρουσία της στο Euro 2024 και ο Μπαλοτέλι ευελπιστεί να είναι εκεί. Η τελευταία του εμφάνιση πάντως με την «Σκουάντρα Ατζούρα» είναι πριν από μια πενταετία και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 2018, σε παιχνίδι με την Πολωνία για το Nations League. Συνολικά με την Εθνική Ιταλίας ο Μπαλοτέλι έχει 14 γκολ και πέντε ασίστ σε 36 συμμετοχές.