Gazzetta dello Sport: «Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης αρέσει στη Μίλαν - Δεν είναι απίθανη κάποια συμφωνία δανεισμού»

Ροντινέι και Κουλιεράκης

i

© intime

Gazzetta dello Sport: «Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης αρέσει στη Μίλαν - Δεν είναι απίθανη κάποια συμφωνία δανεισμού»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:49 - 23.11.2023 / Ανανεώθηκε: 08:51 - 23.11.2023

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης βρέθηκε για ακόμη μία φορά στο επίκεντρο των ιταλικών ΜΜΕ. Το ενδιαφέρον της Μίλαν και τα πιθανά ενδεχόμενα ενόψει του Γενάρη.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης αποτελεί ένα από τα πιο ελπιδοφόρα πρότζεκτ του ΠΑΟΚ. Ο νεαρός στόπερ βρίσκεται σταθερά στις αρχικές επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου, ενώ πλέον είναι και διεθνής με την Εθνική Ελλάδας

Όσον αφορά στο μέλλον του, οι τραυματισμοί στην αμυντική γραμμή της Μίλαν έχουν αναγκάσει τους ιθύνοντες του συλλόγου να βγουν στην αγορά για ένα στόπερ και ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου αποτελεί μία από τις πιθανές λύσεις. Μάλιστα, το τελευταίο χρονικό διάστημα τα ΜΜΕ της Ιταλίας δεν σταματούν να ασχολούνται με την περίπτωση του 19χρονου αμυντικού, ενώ χθες είχε σειρά η Gazzetta dello Sport. 

Η διαδικτυακή έκδοση της γνωστής εφημερίδας, έκανε αναφορά στον… καυτό Γενάρη που αναμένεται για τους «Ροσονέρι», υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι ο προϋπολογισμός για τη θέση του στόπερ δεν θα είναι μεγάλος.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα: 

«Η Μίλαν μπορεί να ξοδεύει αλλά δεν θα έχει έναν… XXL προϋπολογισμό. Για την άμυνα λοιπόν, δεν είναι απίθανο να πάει σε κάποια συμφωνία δανεισμού τον Ιανουάριο. Ο Γιάκουμπ Κίβιορ βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας. Έχει ήδη παίξει στην Ιταλία, στη Σπέτσια για ενάμιση χρόνο, είναι αριστεροπόδαρος, όπως δηλαδή η Μίλαν, κι έχει την ποιότητα. Υπάρχει όμως ένα ερώτημα. 

Η Άρσεναλ πλήρωσε 25 εκατομμύρια, θα είναι ανοικτή για τον δανεισμό του; Παρόμοια είναι η ιστορία και για τον Μπενουά Μπαντιασίλε, που… υπερπλήρωσε η Τσέλσι τον περασμένο Ιανουάριο. Στη συνέχεια, υπάρχουν κι οι νέοι που αρέσουν. 

Ο έλεγχος των μεταγραφών του ΠΑΟΚ: Αυτοί που έχουν ξεχωρίσει και οι «απογοητεύσεις»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:17 - 22.11.2023

Ο έλεγχος των μεταγραφών του ΠΑΟΚ: Αυτοί που έχουν ξεχωρίσει και οι «απογοητεύσεις»

Ο επιρρεπής στο λάθος Εκόνγκ, ο ξεχωριστός Μπάμπα, ο θετικός Ντεσπόντοφ που του λείπει το κάτι παραπάνω και η περίπτωση του Άλι Σαμάτα. Το Sportal σας παρουσιάζει τον πρώτο έλεγχο των μεταγραφών του ΠΑΟΚ.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης του ΠΑΟΚ και ο Αλεσάντρο Μαρκαντάλι που παίζει στη Ρετζιάνα (ανήκει στη Τζένοα. Αυτοί αρέσουν, αλλά ο δρόμος είναι μακρύς».