Μαλντίνι: «Για δέκα μέρες προσπαθούσαμε να φέρουμε τον Μέσι στη Μίλαν»

Λιονέλ Μέσι

i

© Intime

Μαλντίνι: «Για δέκα μέρες προσπαθούσαμε να φέρουμε τον Μέσι στη Μίλαν»

Κώστας Τσιακλής 08:39 - 23.11.2023 / Ανανεώθηκε: 08:43 - 23.11.2023

Ο Πάολο Μαλντίνι αποκάλυψε σε συνέντευξη του πως η Μίλαν προσπαθούσε για δέκα μέρες να αποκτήσει τον Λιονέλ Μέσι.

Ο θρύλος και πρώην τεχνικός διευθυντής της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι, παραδέχθηκε σε πόντκαστ πως οι «ροσονέρι» προσπάθησαν να αποκτήσουν τον Λιονέλ Μέσι. 

Όπως ανέφερε ο Ιταλός αυτό δεν ήταν τελικά εφικτό αφού δέκα μέρες αργότερα κατάλαβαν στη Μίλαν ότι δεν μπορούσαν να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του Αργεντινού σούπερ σταρ. Μάλιστα ο Μαλντίνι έριξε την ατάκα του και για την Ίντερ και συγκεκριμένα είπε πως τρόμαζε μόνο και μόνο που άκουγε τα σενάρια να ενταχθεί στους «νερατζούρι».

Αναλυτικά η δήλωση του Πάολο Μαλντίνι: «Προσπαθήσαμε να φέρουμε τον Μέσι στην Μίλαν. Το ήθελα αλλά έπειτα από δέκα μέρες καταλάβαμε πως ήταν αδύνατον. Τώρα πια είναι αργά αλλά ένας παίκτης όπως ο Μέσι είναι θέαμα για όλους, όταν διάβαζα πως θα μπορούσε να πάει στην Ίντερ, είχα τρομάξει».

Η αλήθεια είναι πως το περασμένο καλοκαίρι υπήρχαν πολλά σενάρια για το που θα πάει ο Λιονέλ Μέσι, ακόμα και πριν αποχωρήσει επίσημα από την Παρί Σεν Ζερμέν. Τα περισσότερα μάλιστα έκαναν λόγο για την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα ωστόσο ο 36χρονος κατέληξε τελικά στην Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ. 

Σφοδρή επίθεση Μέσι σε Ροντρίγκο: «Πρόσεχε πως μιλάς, πρωταθλητές Κόσμου είμαστε, όχι δειλοί» (vid)
WORLD CUP

08:57 - 22.11.2023

Σφοδρή επίθεση Μέσι σε Ροντρίγκο: «Πρόσεχε πως μιλάς, πρωταθλητές Κόσμου είμαστε, όχι δειλοί» (vid)

Ένταση μεταξύ του Ροντρίγκο και του Λιονέλ Μέσι δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα, όταν ο Βραζιλιάνος αποκάλεσε τον Αργεντινό δειλό, με τον Λίο να του... τα ψάλλει.

Εκεί πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα αφού στις πρώτες του 14 συμμετοχές κατέγραψε 11 γκολ και πέντε ασίστ. Παρά τις επιδόσεις του ο Μέσι δεν μπόρεσε να οδηγήσει τον σύλλογο στα playoff του MLS ωστόσο κατάφερε να τον φτάσει μέχρι την κατάκτηση του Leagues Cup.