Ζιρού: «Θέλω να μείνω στη Μίλαν, δεν θα βάλω κανένα όριο στην καριέρα μου»

Ολιβιέ Ζιρού

i

©glomex

Ζιρού: «Θέλω να μείνω στη Μίλαν, δεν θα βάλω κανένα όριο στην καριέρα μου»

Κώστας Τσιακλής 16:46 - 21.11.2023 / Ανανεώθηκε: 17:49 - 21.11.2023

Ο Ολιβιέ Ζιρού εξέφρασε την επιθυμία του να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Μίλαν και να συνεχίζει να αγωνίζεται στους «ροσονέρι».

Ο Ολιβιέ Ζιρού μίλησε για το μέλλον του και εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στη Μίλαν.

Ο 37χρονος επιθετικός αυτές τις μέρες είναι στη χώρα μας αφού βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της Εθνικής Γαλλίας για την αναμέτρηση με την Εθνική Ελλάδας. Ο εν λόγω αγώνας είναι το βράδυ της Τρίτης (21/11) και διεξάγεται στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2024. Βαθμολογική σημασία δεν υπάρχει ωστόσο οι «τρικολόρ» θα παραταχθούν πιθανόν με πολλά από τα αστέρια τους.

Εν μέσω υποχρεώσεων της Εθνικής Γαλλίας ο Ζιρού παραχώρησε συνέντευξη στο «JDD» και μίλησε για το μέλλον του. Το συμβόλαιο του με τη Μίλαν ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024 και ο Γάλλος επιθετικός εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα των «ροσονέρι». Μάλιστα παρά την ηλικία του, ο 37χρονος δήλωσε πως μπορεί ακόμα να βοηθήσει την ομάδα και δεν σκοπεύει να βάλει όριο στην καριέρα του.

«Θα ήθελα να μείνω στη Μίλαν. Το συμβόλαιο μου λήγει τον Ιούνιο και δεν μίλησα ακόμα στον σύλλογο για το μέλλον μου. Θέλω να μείνω, το να έρθω εδώ ήταν ευλογία για μένα. Άλλωστε ήμουν οπαδός των ροσονέρι από τη δεκαετία του 2000. Νομίζω ότι μπορώ ακόμα να βοηθήσω την ομάδα. Δεν θα βάλω κανένα όριο στην καριέρα μου.

 Ο στόχος μου είναι να κάνω μία μεγάλη σεζόν με τους ροσονέρι και να φτάσουμε τα 20 πρωταθλήματα Ιταλίας για να βάλουμε το δεύτερο αστέρι στη φανέλα. Δεν θα είναι εύκολο αλλά το πιστεύουμε. Θέλουμε να πάμε καλά και στο Champions League, σε εκείνες τις βραδιές που παίζουμε εντός έδρας στη διοργάνωση νιώθουμε πως υπάρχει κάτι το ξεχωριστό στην ατμόσφαιρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ζιρού.

Το βίντεο με τον «πράκτορα» Τσιμίκα και τον Εμπαπέ έκανε τους φίλους της Λίβερπουλ να ονειρεύονται (vid)
PREMIER LEAGUE

15:21 - 21.11.2023

Το βίντεο με τον «πράκτορα» Τσιμίκα και τον Εμπαπέ έκανε τους φίλους της Λίβερπουλ να ονειρεύονται (vid)

Ο Κιλιάν Εμπαπέ φαίνεται πως είναι έτοιμος να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά οι οπαδοί της Λίβερπουλ παραμένουν αισιόδοξοι ότι θα μπορούσαν να τον υπογράψουν μετά την αλληλεπίδρασή του με τον Κώστα Τσιμίκα.

Ο Ζιρού βρίσκεται στη Μίλαν από τον Ιούλιο του 2021, όταν και αποκτήθηκε με περίπου τρία εκατομμύρια ευρώ από την Τσέλσι. Συνολικά με τους «ροσονέρι» ο Γάλλος έχει καταγράψει 100 συμμετοχές και έχει απολογισμό 40 γκολ και 19 ασίστ. Ο Ζιρού ήταν και ένας από τους πρωταγωνιστές της Μίλαν στην πορεία της προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος τη σεζόν 2021-2022.