Το βίντεο με τον «πράκτορα» Τσιμίκα και τον Εμπαπέ έκανε τους φίλους της Λίβερπουλ να ονειρεύονται (vid)

Κιλιάν Εμπαπέ & Κώστας Τσιμίκας

i

PrtScr

Το βίντεο με τον «πράκτορα» Τσιμίκα και τον Εμπαπέ έκανε τους φίλους της Λίβερπουλ να ονειρεύονται (vid)

Κώστας Τόπας 15:21 - 21.11.2023

Ο Κιλιάν Εμπαπέ φαίνεται πως είναι έτοιμος να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά οι οπαδοί της Λίβερπουλ παραμένουν αισιόδοξοι ότι θα μπορούσαν να τον υπογράψουν μετά την αλληλεπίδρασή του με τον Κώστα Τσιμίκα.

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ εκτιμούν ότι ο «πράκτορας Κώστας Τσιμίκας» κάνει τα μαγικά του ώστε ο Κιλιάν Εμπαπέ να απορρίψει την προοπτική της Ρεάλ Μαδρίτης και να μετακομίσει στο «Ανφιλντ» για λογαριασμό των «Reds». Ολα αυτά, μετά από ένα βίντεο που εμφανίστηκε με πρωταγωνιστές τους δύο ποδοσφαιριστές.

Οι «Reds» είναι... θαυμαστές του αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν, του οποίου το συμβόλαιο με την πρωταθλήτρια της Ligue 1 λήγει στο τέλος της σεζόν. Ετσι, ο 24χρονος επιθετικός μπορεί να συμφωνήσει για μεταγραφή σε οποιονδήποτε σύλλογο της αρέσκειας του, από τον Ιανουάριο.

Οπως είναι γνωστό η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως είναι ο ιδανικός προορισμός του. Ωστόσο, δεν έχει χαθεί ακόμα κάθε ελπίδα στο Μέρσεϊσαϊντ, αφού οι οπαδοί της Λίβερπουλ παρατήρησαν την αλληλεπίδραση του Κώστα Τσιμίκα με τον Κιλιάν Εμπαπέ, μετά το τέλος του πρώτου αγώνα μεταξύ της Γαλλίας και της Ελλάδα τον περασμένο Ιούνιο. 

Ο 24χρονος επιθετικός πλησίασε τον αριστερό οπισθοφύλακα της Λίβερπουλ, με ένα χαμόγελο στα χείλη και στη συνέχεια τον αγκάλιασε – κάτι που οι οπαδοί της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ θεωρούσαν θετικό σημάδι. Ο ένας αντέδρασε λέγοντας: «Είναι πράγματι αληθινό. Εκανε τα μαγικά του ο ατζέντης Τσιμίκας. Ο Μπαπέ στην Λίβερπουλ το 2024».

«Θέλει να παίξει με τον Greek Scouser;», αστειεύτηκε ένας άλλος φίλος της Λίβερπουλ, με έναν οπαδό επίσης να σχολιάζει λέγοντας: «Σε πιστεύουμε Τσίμι. Κοίτα πως χαμογελά στον μελλοντικό συμπαίκτη του».

Πάντως, ο «Τσίμι» φαίνεται πως είχε ζητήσει τη φανέλα του Εμπαπέ, ο οποίος του έδειξε ότι θα του την έδινε στα αποδυτήρια.