Τι γράφουν τα γαλλικά Μέσα για την Ελλάδα: «Βία οπαδών, διαφθορά, ύποπτα στοιχήματα»

Το δημοσίευμα του So Foot για τα επεισόδια στην Ελλάδα

Τι γράφουν τα γαλλικά Μέσα για την Ελλάδα: «Βία οπαδών, διαφθορά, ύποπτα στοιχήματα»

Sportal newsroom 12:14 - 21.11.2023 / Ανανεώθηκε: 20:09 - 21.11.2023

Τα γαλλικά Μέσα ασχολήθηκαν στα δημοσιεύματά τους με διάφορα επεισόδια που έχουν γίνει στη χώρα μας με αφορμή τον αποψινό αγώνα ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γαλλία για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024.

Η Εθνική Ελλάδας θα τεθεί αντιμέτωπη με την αντίστοιχη της Γαλλίας απόψε στην (21/11, 21:45, ALPHA) στην «ΟPAP Arena» στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2024. Η «γαλανόλευκη» έχει ήδη σίγουρη τη θέση της στα playoffs, ενώ οι «τρικολόρ» έχουν «σφραγίσει» την παρουσία τους στην τελική φάση.

Με αφορμή την αποψινή αναμέτρηση, τα γαλλικά Μέσα έχουν ασχοληθεί με τη χώρα μας, με τα αφιερώματα να ασχολούνται με τα επεισόδια στα ελληνικά γήπεδα, τη βία και τη διαφθορά.

Συγκεκριμένα η Equipe στο δημοσίευμά της αναφέρει: «Βία οπαδών, αδυναμίες πληρωμών, διαφθορά, ύποπτα στοιχήματα. Οι ελληνικές ομάδες μάταια αγωνίζονται να εξαφανίσουν τα κακά που τους υπονομεύουν» με φωτογραφία από το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό την 22η Οκτωβρίου. 

Το δημοσίευμα της Equipe για τα επεισόδια στην Ελλάδα

«Ένα περιβάλλον που κυριαρχείται από βία και διαφθορά, περιορισμένο επίπεδο παιχνιδιού και ανύπαρκτη αθλητική πολιτική. Όπως κι η Ελλάδα, έτσι και το ποδόσφαιρο της χώρας παλεύει να βγει από την μαυρίλα», αναγράφεται στο δημοσίευμα του So Foot. 

Το δημοσίευμα του So Foot για τα επεισόδια στην Ελλάδα