Το υπέροχο εικαστικό των Γάλλων για τη «μάχη» με την Ελλάδα με φόντο την Ακρόπολη

Γαλλία

i

©Equipe de France

Το υπέροχο εικαστικό των Γάλλων για τη «μάχη» με την Ελλάδα με φόντο την Ακρόπολη

Κώστας Τόπας 12:11 - 21.11.2023 / Ανανεώθηκε: 20:10 - 21.11.2023

Με ένα υπέροχο εικαστικό που δημοσίευσαν στα social media, οι Γάλλοι ετοιμάζονται για τη μεγάλη μάχη κόντρα στην Ελλάδα με φόντο... την Ακρόπολη.

Η εθνικής Ελλάδας είναι έτοιμη να δώσει το τελευταίο της παιχνίδι για το 2023. Το σύνολο του Γκουστάβο Πογέτ θα τεθεί αντιμέτωπο με την εθνική Γαλλίας στην «OPAP Arena» (21/11, 21:45), στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2024.

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στα social media ένα όμορφο εικαστικό, με φόντο την Ακρόπολη.

Για την αναμέτρηση με τη «γαλανόλευκη» ο Ντιντιέ Ντεσάν αναμένεται να προχωρήσει σε εκτεταμένο rotation. Ήδη έγινε γνωστό ότι βασικός τερματοφύλακας θα είναι ο Μπρις Σάμπα, ο οποίος θα κάνει τη δεύτερη διεθνή συμμετοχή του μετά το ντεμπούτο του τον περασμένο Ιούνιο στο Γιβραλτάρ (3-0), ενώ δεν αποκλείεται να μείνει στον πάγκο και ο σούπερ σταρ των «τρικολόρ», Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί από τον ALPHA, ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη της αναμέτρησης από το Sportal.