Χωρίς... Εμπαπέ και όχι μόνο η Γαλλία κόντρα στην Ελλάδα
i

© Intime

Χωρίς... Εμπαπέ και όχι μόνο η Γαλλία κόντρα στην Ελλάδα

Δημήτρης Χούπης 23:03 - 20.11.2023 / Ανανεώθηκε: 20:12 - 21.11.2023

Ο Ντιντιέ Ντεσάν φαίνεται πως ετοιμάζει εκτεταμένο rotation για το παιχνίδι της Γαλλίας με την Ελλάδα στην «OPAP Arena».

Η Γαλλία διέλυσε το Γιβραλτάρ με 14-0 στη Νίκαια το βράδυ του Σαββάτου (18/11), παρότι ήταν βαθμολογικά αδιάφορη και έγραψε ιστορία. Ωστόσο, το πρωί της Κυριακής (19/11) είδε έναν παίκτη της να βγαίνει νοκ-άουτ, αφού ο Ζαΐρ-Εμερί επέστρεψε στο Παρίσι με σοβαρό διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο.

Έτσι, τη Δευτέρα (20/11) προπονήθηκαν 22 ποδοσφαιριστές εν όψει της αναμέτρησης με την Ελλάδα, όπου σύμφωνα με το Téléfoot, ο Ντεσάν αναμένεται να προχωρήσει σε εκτεταμένο rotation. Ήδη έγινε γνωστό ότι βασικός τερματοφύλακας θα είναι ο Μπρις Σάμπα, ο οποίος θα κάνει τη δεύτερη διεθνή συμμετοχή του μετά το ντεμπούτο του τον περασμένο Ιούνιο στο Γιβραλτάρ (3-0), ενώ δεν αποκλείεται να μείνει στον πάγκο και ο σούπερ σταρ των «τρικολόρ», Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Ντεσάν θα κάνει ότι μπορεί ώστε να αποφύγει έναν ακόμη τραυματισμό η έστω να μην κουράσει τους παίκτες του, οι οποίοι έχουν μπροστά τους σημαντικά παιχνίδια με τις ομάδες τους και κατά πάσα πιθανότητα θα προστατευτούν.