Πογέτ: «Δεν θέλω να φύγω από την Ελλάδα»

Ο Γκουστάβο Πογέτ

i

© Intime

Πογέτ: «Δεν θέλω να φύγω από την Ελλάδα»

Κώστας Τόπας 15:36 - 20.11.2023 / Ανανεώθηκε: 20:12 - 21.11.2023

Να παραμείνει στο… τιμόνι της Εθνικής μας ομάδας, επιθυμεί ο Γκουστάβο Πογέτ, όπως άλλωστε ανέφερε σε δηλώσεις του στο AFP.

Η εθνικής Ελλάδας είναι έτοιμη να δώσει το τελευταίο της παιχνίδι για το 2023. Το σύνολο του Γκουστάβο Πογέτ θα τεθεί αντιμέτωπο με την εθνική Γαλλίας στην «OPAP Arena» (21/11, 21:45), στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2024.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκουστάβο Πογέτ έκανε δηλώσεις λίγες ώρες πριν το ματς με τους «τρικολόρ» στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων κι όπως τόνισε: «Αυτός ο αγώνας πρέπει να χρησιμεύσει ως προετοιμασία με πολλή ευφυΐα. Να είμαστε ταπεινοί και να αποδεχθούμε την πραγματικότητα: Η Γαλλία είναι πολύ καλύτερη από την Ελλάδα. Πρέπει όμως να βρούμε μια φόρμουλα για να προσπαθήσουμε να μειώσουμε αυτή τη διαφορά επιπέδου».

Οσον αφορά το μέλλον του στη «γαλανόλευκη», ο Ουρουγουανός τεχνικός δήλωσε :«Δεν θέλω σίγουρα να φύγω από εδώ. Αν μιλάω, είναι για να γίνουν τα πράγματα. Χρειαζόμαστε συνέχεια και συνέπεια. Αυτό που ζητάω από τους παίκτες μου, ζητάω και από τους παράγοντες. Θέλω περισσότερα, πιο γρήγορα. Έτσι κερδίζουμε όλοι μαζί», ανέφερε ο Πογέτ κάνοντας αναδρομή στην θητεία του στην εθνική μας με τους στόχους που είχε θέσει αυτός και η ομοσπονδία. «Όταν έφτασα, είχαμε τρεις στόχους: Να αρχίσουμε να κερδίζουμε ξανά, να φέρουμε κόσμο πίσω στο γήπεδο και να προκριθούμε στο Euro 2024», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Ενάμιση χρόνο μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, η Ελλάδα τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της στο Nations League, οι φίλαθλοι επέστρεψαν και η εθνική παραμένει στην προσπάθειά της για την πρόκριση στο Euro-2024». Τέλος, ο Πογέτ έπλεξε το εγκώμιο του Ντεσάν και της Γαλλίας

Ιωαννίδης: «Το μυαλό μου είναι στον Παναθηναϊκό και στην Εθνική, δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο»
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

13:08 - 20.11.2023

Ιωαννίδης: «Το μυαλό μου είναι στον Παναθηναϊκό και στην Εθνική, δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο»

Ο Φώτης Ιωαννίδης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση της Εθνικής με τη Γαλλία (21/11, 21:45) και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι είναι συγκεντρωμένος στον Παναθηναϊκό και τη «γαλανόλευκη» και δεν σκέφτεται τίποτε άλλο.

«Είναι η καλύτερη στον κόσμο με την Αργεντινή», ο πρώην μέσος της Τσέλσι θα βρει στον απέναντι πάγκο τον Ντιντιέ Ντεσάν, με τον οποίο μοιραζόταν τα αποδυτήρια της ομάδας του Λονδίνου τη σεζόν 1999-2000. Προσπαθώ να παρακολουθώ πάντα και να μαθαίνω. Ο Ντιντιέ Ντεσάν είναι ένα παράδειγμα της ικανότητάς που έχει κάποιος να παίρνει τις σωστές αποφάσεις κάθε στιγμή. Είχε ήδη αυτή την ποιότητα και αυτή την ευφυΐα ως παίκτης, την ανέπτυξε ως προπονητής. Καταφέρνει να επανεφεύρει τον εαυτό του, να ενσωματώνει νέους παίκτες σταδιακά, με μεγάλη επιτυχία», κατέληξε.

🔴Baladeros LIVE: Φάκελος στόπερ στον Ολυμπιακό, Αλμέιδα α λα Μπάγεβιτς και η ημερομηνία του ντέρμπι

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο