Αυτό είναι το νέο πούλμαν της Εθνικής - Έχει άντρες και γυναίκες να πανηγυρίζουν (pic)

Εθνική Ελλάδας

i

© Intime

Αυτό είναι το νέο πούλμαν της Εθνικής - Έχει άντρες και γυναίκες να πανηγυρίζουν (pic)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:11 - 21.11.2023 / Ανανεώθηκε: 20:10 - 21.11.2023

Όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ, η επίσημη παρουσίαση του νέου πούλμαν της Εθνικής ομάδας θα γίνει σήμερα (21/11) κόντρα στη Γαλλία.

Η Εθνική Ελλάδας είναι έτοιμη να δώσει το τελευταίο της παιχνίδι για το 2023!

Το σύνολο του Γκουστάβο Πογέτ θα τεθεί αντιμέτωπο με την Εθνική Γαλλίας στην Opap Arena (21/11, 21:45), στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2024.

Όπως γνωστοποίησε η ΕΠΟ μέσω ανακοίνωσης, στη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στους «τρικολόρ» θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά το νέο και σύγχρονο πούλμαν της Εθνικής.

«Η επίσημη παρουσίαση του νέου πούλμαν της Εθνικής Ομάδας θα γίνει σήμερα με την μεταφορά των διεθνών από το ξενοδοχείο στο γήπεδο. Ευχαριστούμε και επαινούμε δημόσια την Υφυπουργό Μεταφορών κυρία Χριστίνα Αλεξοπούλου για την ταχύτητα και αποτελεσματικότητα των ενεργειών της. Περιποιεί τιμή στην κυβέρνηση», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Οι οδηγίες της ΕΠΟ προς τους φιλάθλους ενόψει του Ελλάδα - Γαλλία

Σχεδόν ένα 24ωρο πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης, η ΕΠΟ θέλησε να δώσει τις κατάλληλες οδηγίες προς τους φιλάθλους που θα δώσουν το παρών στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, δίνοντας βάση στην ανάγκη έγκαιρης προσέλευσης.

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επισημαίνει σε όλους τους κατόχους εισιτηρίων για τον αγώνα Ελλάδα-Γαλλία την Τρίτη 21 Νοεμβρίου (21:45), ότι η έγκαιρη προσέλευση στην OPAP Arena είναι άκρως απαραίτητη. Ειδικότερα, λόγω της αυξημένης προσέλευσης και των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που θα ισχύσουν, η άφιξή των κατόχων εισιτηρίων στο γήπεδο, θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 45 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στις θύρες εισόδου. 

Υπογραμμίζεται παράλληλα, ότι στο γήπεδο θα εισέλθουν αυστηρά μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων, οι οποίοι και παρακαλούνται να μην έχουν μαζί τους μικρά παιδιά, οποιασδήποτε ηλικίας, χωρίς εισιτήριο».