Άκυρη η συνάντηση Μέσι - Ρονάλντο; Διαψεύδει το φιλικό με την Αλ Νασρ η Ίντερ Μαϊάμι

Λιονέλ Μέσι - Κριστιάνο Ρονάλντο

Άκυρη η συνάντηση Μέσι - Ρονάλντο; Διαψεύδει το φιλικό με την Αλ Νασρ η Ίντερ Μαϊάμι

Κώστας Τσιακλής 00:41 - 22.11.2023 / Ανανεώθηκε: 00:45 - 22.11.2023

Η Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία διαψεύδει τη φιλική αναμέτρηση με την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Την Τρίτη (21/11) ανακοινώθηκε πως η Ίντερ Μαϊάμι θα αντιμετωπίσει την Αλ Νασρ σε φιλική αναμέτρηση που θα διεξαγόταν τον Φεβρουάριο του 2024. Αυτό σήμαινε πως Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο θα βρίσκονταν αντιμέτωποι στους αγωνιστικούς χώρους για ίσως τελευταία φορά. Άλλωστε αυτός ήταν και ο τίτλος που είχε δοθεί στο παιχνίδι (Last Dance). 

Η αναμέτρηση για την ώρα τουλάχιστον μπαίνει στον «πάγο» αφού η Ίντερ Μαϊάμι εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία διαψεύδει ότι θα αγωνιστεί με την Αλ Νασρ. Συγκεκριμένα η ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ αναφέρει πως αυτά που γράφτηκαν είναι ανακριβή και το πρόγραμμα προετοιμασίας του συλλόγου θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

«Νωρίτερα σήμερα, εκδόθηκε ανακοίνωση που αναφέρει ότι η Inter Miami CF έχει προγραμματιστεί να παίξει στο Riyadh Season Cup. Αυτό είναι ανακριβές. Η ανακοίνωση περιελάβανε δηλώσεις που αποδίδονται στον ιδιοκτήτη της ομάδας Χόρχε Μας. Ο Mas δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο, δημόσια ή ιδιωτικά, σε σχέση με την περιοδεία πριν από την περίοδο.

Από την πρώτη μέρα, η Ίντερ Μαϊάμι έχει βάλει στόχο να γίνει ένα παγκόσμιο brand. Για το σκοπό αυτό, βρισκόμασταν σε συζητήσεις για να καθορίσουμε το πρόγραμμα της προετοιμασίας για το 2024. Ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε τους παίκτες μας στην πρώτη διεθνή περιοδεία της Ίντερ Μαϊάμι που θα ανακοινωθεί τις επόμενες εβδομάδες», λέει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Ίντερ Μαϊάμι.

Σε δημοπρασία έξι φανέλες του Μέσι από το Μουντιάλ του Κατάρ, ο «Pulga» εκθρονίζει Τζόρνταν και Μαραντόνα!
WORLD CUP

09:29 - 21.11.2023

Σε δημοπρασία έξι φανέλες του Μέσι από το Μουντιάλ του Κατάρ, ο «Pulga» εκθρονίζει Τζόρνταν και Μαραντόνα!

Μία συλλογή από έξι φανέλες του θρύλου και ηγέτη της Αργεντινής, θα βγει σε δημοπρασία στο Sotheby’s της Νέας Υόρκης και αναζητούν τον νέο τους κάτοχο. Πρόκειται για μια στορική δημοπρασία, όχι μόνο για τον Λιονέλ Μέσι, αλλά και τον αθλητισμό γενικότερα.

Αυτό που πρέπει να περιμένουμε λοιπόν είναι να δούμε το επίσημο πρόγραμμα προετοιμασίας της Ίντερ Μαϊάμι. Για την ώρα το παιχνίδι Μέσι-Ρονάλντο μπαίνει στον «πάγο» μέχρι νεοτέρας.