Μουρίνιο: «Μόνο ένας τρελός σαν εμένα μπορεί να φύγει από τη Ρεάλ χωρίς να το θέλει ο σύλλογος»

Ζοσέ Μουρίνιο

i

©print screen

Μουρίνιο: «Μόνο ένας τρελός σαν εμένα μπορεί να φύγει από τη Ρεάλ χωρίς να το θέλει ο σύλλογος»

Κώστας Τσιακλής 09:06 - 23.11.2023 / Ανανεώθηκε: 09:36 - 23.11.2023

Ο Ζοσέ Μουρίνιο απάντησε στα σενάρια που τον θέλουν να αντικαθιστά τον Κάρλο Αντσελότι, που λέγετε ότι θα αφήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης για χάρη της Εθνικής Βραζιλίας.

O Ζοσέ Μουρίνιο παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρον συνέντευξη στο Rai1. 

Ο προπονητής της Ρόμα μίλησε για το μέλλον του και απάντησε ουσιαστικά στα σενάρια που τον θέλουν να επιστρέφει στη Ρεάλ Μαδρίτης για να αντικαταστήσει τον Κάρλο Αντσελότι που συνδέετε με την Εθνική Βραζιλίας. Ο Πορτογάλος τεχνικός ανέφερε πως ο Αντσελότι είναι ο τέλειος προπονητής για τις «μερένγκες» και ότι μόνο ένας τρελός σαν αυτόν θα έφευγε από τη Ρεάλ χωρίς να το θέλει ο σύλλογος.

«Επιστροφή στη Ρεάλ Μαδρίτης για να αντικαταστήσω τον Αντσελότι; Ο Φλορεντίνο είναι πολύ έξυπνος. Έχει ήδη έναν σούπερ μάνατζερ, γιατί να σκεφτεί άλλον; Είμαι Madriδista και ελπίζω ο Αντσελότι να μείνει εκεί. Είναι ο τέλειος προπονητής για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Νομίζω ότι μόνο ένας τρελός σαν εμένα μπορεί να φύγει από τη Ρεάλ χωρίς να το θέλει ο σύλλογος. Έφυγα παρόλο που η Ρεάλ και ο Χοσέ Σάντσεθ ήθελαν να μείνω. Είμαι σίγουρος ότι ο Κάρλο θα αποφασίσει να μείνει μόλις τον καλέσει ο Φλορεντίνο Πέρεθ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μουρίνιο.

Ο Μουρίνιο απάντησε επίσης και στα σενάρια που τον θέλουν να πηγαίνει στη Σαουδική Αραβία. Ο τεχνικός της Ρόμα παραδέχθηκε όντως ότι κάποια μέρα θα συμβεί αυτό αλλά όχι σύντομα. «Νομίζω ότι μια μέρα θα ενταχθώ στο πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας. Νομίζω ότι θα πάω και θα προπονήσω εκεί, ναι. Αλλά αυτή η μέρα δεν θα είναι αύριο ή μετά το αύριο…».

Για την ώρα ο Μουρίνιο είναι προσηλωμένος στη Ρόμα, εκεί όπου καλείτε να βρει τον τρόπο να βάλει την ομάδα στην πρώτη τετράδα της Serie A. Αυτή τη στιγμή οι «τζιαλορόσι» βρίσκονται στην 7η θέση με 18 βαθμούς και είναι στο -3 από την 4η Νάπολι. Παράλληλα η Ρόμα είναι ένα από τα δύο φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League μέσω του 7ου ομίλου.