Η Ρεάλ βρήκε τον διάδοχο του Αντσελότι στο πρόσωπο του Ντε Τσέρμπι

Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι

i

©Photo by Mike Hewitt/Getty Images/Ideal Images

Η Ρεάλ βρήκε τον διάδοχο του Αντσελότι στο πρόσωπο του Ντε Τσέρμπι

Κώστας Τόπας 11:16 - 21.11.2023

Ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός του Φλορεντίνο Πέρεθ για την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη σεζόν.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να ταράξει τα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης για την επόμενη σεζόν. Για το λόγο αυτό, ο Κάρλο Αντσελότι δεν θα μείνει σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ στον πάγκο και τη νέα σεζόν. Οι Μαδριλένοι έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες του για να βρουν έναν αντικαταστάτη που θέλει να υπογράψει το συντομότερο δυνατό. Και ένας από τους καλύτερους για να αναλάβει τα ηνία το επόμενο καλοκαίρι είναι, σύμφωνα με την «SPORT», ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, μια από τις μεγάλες αισθήσεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με την Μπράιτον.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον 44χρονο Ιταλό τεχνικό, ο οποίος διανύει τη δεύτερη σεζόν του σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά έργα της Premier League. «Ένας από τους τεχνικούς με τη μεγαλύτερη επιρροή των τελευταίων είκοσι ετών», όπως τον όρισε ο Πεπ Γκουαρδιόλα πριν από εβδομάδες.

Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται στην αρχική τους φάση. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ πιστεύει ότι ο Ντε Τσέρμπι είναι ήδη έτοιμος να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του. Πάνω από όλα εκτιμάται για το θάρρος του να συνεργάζεται με νεαρούς ποδοσφαιριστές. Και αυτό είναι το σενάριο που θα βρισκόταν στο νέο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», με μια ομάδα ταλέντων που έχουν ακόμη πολλή πρόοδο να κάνουν και να φτάσουν στο ατομικό και συλλογικό τους ανώτατο όριο.

Πρόκειται για τους Βινίσιους (23 ετών), Ροντρίγκο (22 ετών), Εντουάρντο Καμαβινγκά (21 ετών), Τσουαμενί (23 ετών), Τζουντ Μπέλιγχαμ, Φεντερίκο Βαλβέρδε (25 ετών) και Έντερ Μιλιτάο (25 ετών). Ο προπονητής των «γλάρων» κι αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League, καλείται να χτίσει τη ραχοκοκαλιά της ομάδας των «μερένχες», τουλάχιστον, τα επόμενα πέντε χρόνια.

Τα τελευταία χρόνια, ο Ντε Τσέρμπι έχει χαρακτηριστεί ως ειδικός στην ανάδειξη νέων ταλέντων και στην ανάκτηση παικτών που απείχαν πολύ από το καλύτερό τους. Στην αρχή της σεζόν, χωρίς να πάει άλλο, έχει ήδη καταφέρει να πάρει τον Ανσού Φατί, δανεικό από την Μπαρτσελόνα, να ξαναβρεί τα πατήματά του. Αυτή τη στιγμή ο νεαρός Ισπανός έχει τέσσερα γκολ και μια ασίστ.