Aπειλείται το ρεκόρ του Ελ Αραμπί στο Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Άρσεναλ

Γιουσέφ Ελ Αραμπί

i

© Intime

Aπειλείται το ρεκόρ του Ελ Αραμπί στο Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Άρσεναλ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:01 - 09.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:02 - 09.03.2023

Ένα περίεργο ρεκόρ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί απειλούν τρεις ποδοσφαιριστές της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στην Άρσεναλ (9/3) για το Europa League.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Άρσεναλ κοντράρονται με στόχο να κάνουν το πρώτο βήμα για ένα εισιτήριο στα προημιτελικά του Europa League, σε ένα από τα κορυφαία παιχνίδια της φετινής φάσης των «16».

Το ματς ανάμεσα σε «Λιοντάρια» και «κανονιέρηδες» έχει και μία... δόση Ολυμπιακού, αφού σε αυτό απειλείται ένα όχι και τόσο συνηθισμένο ρεκόρ το οποίο ανήκει στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. «Κυνηγοί» του Μαροκινού είναι οι παίκτες των Πορτογάλων, Μάρκους Έντουαρντς, Παουλίνιο και Άρθουρ.

Πιο αναλυτικά, ο φορ των «ερυθρόλευκων» τη σεζόν 2019/20 είχε πετύχει το γκολ που έδωσε στον Ολυμπιακό την πρόκριση στο Έμιρεϊτς, λίγα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα με την Άρσεναλ. Ελάχιστους μήνες πριν ο ίδιος σκόραρε κόντρα στην Τότεναμ, ξανά εκτός έδρας, με τους Πειραιώτες να χάνουν τελικά με 4-2.

Κάπως έτσι, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί αποτελεί τον μοναδικό ποδοσφαιριστή στην ιστορία, ο οποίος έχει σκοράρει κόντρα σε δύο λονδρέζικες ομάδες σε μία σεζόν, όσον αφορά τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μάρκους Έντουαρντς, Παουλίνιο και Άρθουρ αποτελούν εκείνους που σκόραραν φέτος κόντρα στους «Σπερς», στα παιχνίδια της φάσης ομίλων του UEFA Champions League.