Οι οπαδοί της Φέγενορντ πέταξαν μπαλόνια ως... μπηχτή προς την UEFA (vid)

Οι οπαδοί της Φέγενορντ πέταξαν μπαλόνια ως... μπηχτή προς την UEFA (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:44 - 13.04.2023 / Ανανεώθηκε: 22:44 - 13.04.2023

Με χιούμορ απάντησαν στην UEFA οι οπαδοί της Φέγενορντ, στο ματς εναντίον της Ρόμα, για το γεγονός πως η συνομοσπονδία έχει αυστηρά κριτήρια όσον αφορά τα «pyro show».

Αρκετές είναι οι ομάδες ανά την Ευρώπη που αρέσκονται στο να κάνουν εντυπωσιακά «pyro shows», όμως η UEFA δεν φαίνεται να είναι και πολύ... υποστηρικτική με το συγκεκριμένο κόνσεπτ. Αυτό στάθηκε ως αφορμή για τους οπαδούς της Φέγενορντ, οι οποίο θέλησαν να «πικάρουν» τη διεθνή συνομοσπονδία.

Οι Ολλανδοί υποδέχτηκαν τη Ρόμα στην έδρα τους και οι φίλοι της ομάδας αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν... μπαλόνια αντί για φωτοβολίδες, με στόχο να στείλουν ένα μήνυα προς την UEFA και της αυστηρές της ποινές για τα βεγγαλικά μέσα στο γήπεδο. 

Στα του αγώνα, η Φέγενορντ έκανε πράξη ότι δε μπόρεσε στον περσινό τελικό του Conference League (ήττα με 1-0), νικώντας τη Ρόμα με σκορ 1-0.  Με ένα εκπληκτικό σουτ στην κίνηση από τον Βίφερ, οι παίκτες του Άρνε Σλοτ καλούνται να υπερασπιστούν το προβάδισμα πρόκρισης ώστε να βρεθούν στα ημιτελικά του Europa League.