Ποδοσφαιριστής σταμάτησε το ποδόσφαιρο για να πάει στο Love Island και παραλίγο να κερδίσει

Τομ Κλερ και Σαμ Ελίσι

i

© Instagram

Ποδοσφαιριστής σταμάτησε το ποδόσφαιρο για να πάει στο Love Island και παραλίγο να κερδίσει

Sportal newsroom 18:09 - 08.04.2023 / Ανανεώθηκε: 18:09 - 08.04.2023

Ένας ποδοσφαιριστής στην Αγγλία αποφάσισε να κάνει μία μικρή παύση από το ποδόσφαιρο, προκειμένου να συμμετάσχει στο τηλεοπτικό ριάλιτι «Love Island», το οποίο παραλίγο να κερδίσει.

Ένας τραυματισμός ή μία αποβολή αποτελούν τις συχνότερες αιτίες για έναν ποδοσφαιριστή, ώστε ο ίδιος να απουσιάσει από τα γήπεδα. Ωστόσο ο Τομ Κλερ βρήκε έναν ακόμα καλύτερο λόγο προκειμένου να λείψει από τον αγωνιστικό χώρο και αυτός ήταν η συμμετοχή του στο τηλεοπτικό ριάλιτι «Love Island».

O 23χρονος παίκτης αποχώρησε τον περασμένο Γενάρη από την Μακλσφιλντ με στόχο να εισέλθει στη δημοφιλή βίλα της εκπομπής. Μάλιστα, μετά τη λήξη του διαγωνισμού η ίδια η ομάδα ανακοίνωσε την επιστροφή του αναφέροντας πως:

«Η Μάκλσφιλντ επιβεβαιώνει πως χορήγησε άδεια στον Τομ Κλερ, προκειμένου να εμφανιστεί στον φετινό διαγωνισμό Love Island. Μετά την αποχώρησή του από το σόου, ο ίδιος γύρισε αμέσως στο γήπεδο και όλοι τον υποδέχτηκαν ξανά με ανοιχτές αγκάλες».

Ο ίδιος με την, πλέον, κοπέλα του Σάμι Ελίσι έφτασαν μέχρι και τον τελικό του Love Island, ωστόσο δεν κατόρθωσαν να καταλάβουν την πρώτη θέση. Παρόλα αυτά, οι δύο τους μοιράστηκαν το έπαθλο των 57 χιλ. ευρώ.