Viral δήλωση οπαδού της Γουέστ Χαμ με κινητικά προβλήματα: «Δεν μπορώ να περπατήσω, αλλά βλέποντας τους να παίζουν, μου γεννιούνται ελπίδες ότι μπορώ κι εγώ να γίνω ποδοσφαιριστής» (vid)
i

©print screen

Viral δήλωση οπαδού της Γουέστ Χαμ με κινητικά προβλήματα: «Δεν μπορώ να περπατήσω, αλλά βλέποντας τους να παίζουν, μου γεννιούνται ελπίδες ότι μπορώ κι εγώ να γίνω ποδοσφαιριστής» (vid)

Sportal newsroom 15:28 - 06.04.2023 / Ανανεώθηκε: 18:33 - 06.04.2023

Ένας οπαδός της Γουέστ Χαμ με κινητικά προβλήματα έκανε μια viral δήλωση, στην οποία αναφέρει ότι με αυτά που βλέπει από τους παίκτες της ομάδας, θα μπορούσε να γίνει κι ο ίδιος ποδοσφαιριστής.

Η Γουέστ Χαμ πάει από το κακό στο χειρότερο στο πρωτάθλημα. Το βράδυ της Τετάρτης τα «σφυριά» γνώρισαν βαριά ήττα από τη Νιούκαστλ με 1-5 στο Λονδίνο κι η θέση του Ντέιβιντ Μόγιες είναι ιδιαίτερα επισφαλής. 

Κάπως έτσι παραμένει κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, όντας στην 15η θέση της βαθμολογίας, σε ισοβαθμία με τρεις ομάδες. Την Έβερτον, τη Νότιγχαμ Φόρεστ και την Μπόρνμουθ. Παράλληλα, η απόσταση από την τελευταία θέση στην οποία βρίσκεται η Σάουθαμπτον, είναι μόλις στους τέσσερις βαθμούς. 

Μετά την ήττα των «σφυριών» λοιπόν ένας οπαδός της ομάδας έκανε δηλώσεις στο West Ham TV κι έγινε viral. Συγκεκριμένα ο Τζορτζ Μπάρναρντ, ο οποίος έχει κινητικά προβλήματα σχολίασε ότι παρόλο που δεν μπορεί να περπατήσει, με αυτά που βλέπει από τους παίκτες της Γουέστ Χαμ, νιώθει ότι κι ο ίδιος μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο! 

«Αυτό ήταν ένα από τα χειρότερα παιχνίδια που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Έχω δει μερικές μ@λ@κίες στη ζωή μου... αλλά αυτό είναι πάνω από όλα, 100%»! Και μάλιστα δεν σταμάτησε εκεί. «Αυτό το πρώτο γκολ, τι κάνει ο Κερέρ; Δεν μπορώ καν να περπατήσω ναι, αλλά το να τον βλέπω να παίζει ποδόσφαιρο μου δίνει ελπίδα ότι μπορώ να γίνω κι εγώ ποδοσφαιριστής. Είναι φρικτός. Είναι απαίσιο, σε κάθε παιχνίδι. Αυτός [ο Ντέιβιντ Μόγιες] θα έπρεπε να είχε φύγει τον Αύγουστο. Μπορεί να φύγει; Ναι. Θα φύγει; Μάλλον όχι.», ήταν τα λόγια του.