Εχασε την ψυχραιμία του ο Λουκάκου με τον Μπαρέλα και του τα έχωσε: «Αντε γ#μ@ησου, πο#τ@ν@ς γιε» (vid)
i

Ρομέλου Λουκάκου/PrtScr

Εχασε την ψυχραιμία του ο Λουκάκου με τον Μπαρέλα και του τα έχωσε: «Αντε γ#μ@ησου, πο#τ@ν@ς γιε» (vid)

Κώστας Τόπας 14:09 - 14.02.2023

Εξαλλος έγινε ο Ρομέλου Λουκάκου με τον Νικολό Μπαρέλα, όταν ο Ιταλός μέσος του ζήτησε τα ρέστα για μια χαμένη μπαλιά στην μεσαία γραμμή, στον αγώνα με την Σαμπντόρια.

Η Ίντερ δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά των τριών βαθμών στην Γένοβα καθώς ήρθε ισόπαλη δίχως τέρματα με την Σαμπντόρια. Με αυτην την ισοπαλία οι «νερατζούρι» παρέμειναν στην 2η θέση με 44 βαθμούς, 15 πίσω από την πρώτη Νάπολι που κέρδισε την Κρεμονέζε 3-0. 

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των «νερατζούρι», υπήρξε μια πολύ τεταμένη ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των συμπαικτών, Ρομέλου Λουκάκου και Νικολό Μπαρέλα. Η Ίντερ έχασε φτηνά την μπάλα στη μεσαία γραμμή και ο Ιταλός μέσος σήκωσε ψηλά τα χέρια του, εκφράζοντας την δυσαρέσκεια στον Βέλγο στράικερ.

Εκείνη τη στιγμή, ο Ρομέλου Λουκάκου έγινε έξω φρενών με τον Μπαρέλα και μάλιστα του ύψωσε τη φωνή λέγοντας του: «Μην το κάνεις αυτό, αρκετά με αυτές τις χειρονομίες! Μην το κάνεις αυτό! Δεν είναι καλό, είναι προσβλητικό, σταμάτα τώρα. Αντε γ@μ$σου πο@τ#ν$ γιε»

Πάντως, ο Ρομέλου Λουκάκου είχε την υποστήριξη των οπαδών της Ίντερ στη συγκεκριμένη φάση. Ενας εξ αυτών μάλιστα τόνισε στα social media ότι: «Είναι το πρώτο καλό πράγμα που έχει κάνει ο Λουκάκου αυτή τη σεζόν».