Έχει ...κότσια ο Αυστραλός - Τα «έβαλε» μόνος του με τους Αργεντινούς οπαδούς (vid)
i

Μέσι/©Intime

Έχει ...κότσια ο Αυστραλός - Τα «έβαλε» μόνος του με τους Αργεντινούς οπαδούς (vid)

Ανδρέας Σερεβέτας • 13:38 - 05.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Τον ...μάζεψαν οι σεκιούριτι για να αποφευχθεί επεισόδιο πριν από τον αγώνα των δύο ομάδων.

«Είναι τρελός ο Αυστραλός» θα μπορούσαν κάλλιστα να τραγουδούν οι συμπατριώτες του στο γήπεδο πριν από την έναρξη του αγώνα Αργεντινή-Αυστραλία (2-1). Όμως οι περισσότεροι υποστηρικτές των «καγκουρό» δεν βρίσκονταν ακόμα στο γήπεδο για να δουν τον συμπατριώτη τους.

Οι οπαδοί της «αλμπισελέστε» φώναζαν συνθήματα υπέρ της ομάδας τους και τραγουδούσαν. Έφτιαχναν από νωρίς ατμόσφαιρα για το παιχνίδι. Αυτό δεν άρεσε σε έναν Αυστραλό που τους πλησίασε. Δείτε την αντίδραση του.  

Οι οπαδοί της Αργεντινής θα μπορούσαν να τον κάνουν μία ...χαψιά αλλά τους φάνηκε αστείο το όλο σκηνικό. Άλλωστε τέτοιες κινήσεις από αντίπαλους οπαδούς είναι αστείες για τα δεδομένα στην χώρα τους. Βασικά δεν γίνονται από έναν άνθρωπο. Έχουν βιώσει τι συμβαίνει στα ντέρμπι της Μπόκα Τζούνιορς με τη Ρίβερ Πλέιτ. Πάντως άμεση ήταν η επέμβαση των σεκιούριτι αλλά και των φίλων του Αυστραλού οπαδού για να μην ξεφύγουν τα πράγματα. Από την άλλη οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι ο συγκεκριμένος έχει ...κότσια. Από μυαλό όχι και τόσο...