«Ευλογημένος για κάθε δευτερόλεπτο που πέρασα στην ομάδα της καρδιάς μου»: Το «αντίο» του Νικόλα Βασιλαρά στον Παναθηναϊκό (pic)

«Ευλογημένος για κάθε δευτερόλεπτο που πέρασα στην ομάδα της καρδιάς μου»: Το «αντίο» του Νικόλα Βασιλαρά στον Παναθηναϊκό (pic)

Sportal newsroom 14:38 - 25.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:01 - 25.04.2024

Ο Νικόλας Βασιλαράς αποτελεί παρελθόν από τη διεύθυνση επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και αποχαιρέτησε τον σύλλογο με ένα στόρι.

Μια απόφαση που προκάλεσε αρκετές συζητήσεις και απορίες ελήφθη από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός πριν από μερικές μέρες.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία με τον διευθυντή επικοινωνίας της ομάδας, Νικόλα Βασιλαρά, ο οποίος τα τελευταία χρόνια βρισκόταν στη συγκεκριμένη θέση για δεύτερη φορά.

Ο ίδιος ο Νικόλας Βασιλαράς έκανε γνωστή την είδηση μέσω ενός σημερινού story που έκανε στο Instagram, μέσω του οποίου δήλωσε ευλογημένος που δούλεψε στην ομάδα της καρδιάς του.

«Επειδή με ρωτάτε πολλοί: Ισχύει ότι εδώ και μια εβδομάδα που ανακοινώθηκε η αποχώρησή μου από τον σύλλογο. Όπως ισχύει ότι, για μένα, ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είναι πάνω απ' όλα, άρα τέτοια ώρα δε χρειάζονται "τι", "πως" και "γιατί". Δεν μετανιώνω για τίποτα, ευλογημένος για κάθε δευτερόλεπτο που πέρασα στην ομάδα της καρδιάς μου...».

Το στόρι του το συνόδευσε με ένα τριφύλλι, μια πράσινη καρδιά και ένα «ευχαριστώ».

Δείτε την ανάρτηση: