Ευχάριστα νέα για τον ΠΑΟΚ: Μέσα Αντόνιο και Κουλιεράκης

Μάρκος Αντόνιο

i

©ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ευχάριστα νέα για τον ΠΑΟΚ: Μέσα Αντόνιο και Κουλιεράκης

Μάνος Τσαλγατίδης 14:43 - 02.11.2023 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 02.11.2023

Ο Μάρκος Αντόνιο προπονήθηκε για πρώτη φορά με τον ΠΑΟΚ χωρίς να έχει ενοχλήσεις.

Την προετοιμασία του για το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό συνεχίζει ο ΠΑΟΚ, με τα ευχάριστα να έρχονται από τον Μάρκος Αντόνιο, που φαίνεται ότι έχει αφήσει τα δύσκολα πίσω του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος μέσος «έβγαλε» ολόκληρο το πρόγραμμα της Πέμπτης (2/11) και δείχνει πλέον ότι βρίσκεται στην τελική ευθεία για να τεθεί στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Υπενθυμίζεται πως όλο αυτό το διάστημα ο Μάρκος Αντόνιο ακολουθούσε μέρος του προγράμματος προκειμένου να ενσωματωθεί ομαλά, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να μην είναι διατεθειμένοι να ρισκάρουν πιθανή επιπλοκή, με δεδομένο ότι προερχόταν από θλάση που τον άφησε εκτός για σημαντικό χρονικό διάστημα.

Φυσικά, δεν υπολογίζεται για το επερχόμενο ντέρμπι, καθώς ήταν η μόλις πρώτη του συμμετοχή σε ολόκληρη την προπόνηση, για αυτό και δεν αναφέρεται κάτι στο report του επίσημου ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι πιθανό να βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή στο ματς με τον Παναιτωλικό, που ακολουθεί της αναμέτρησης με την Αμπερντίν.

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο και να προπονήθηκε κανονικά.

Στον αντίποδα, ο Βιεϊρίνια έκανε θεραπεία, ενώ εκτός έμεινε ο Τάισον που ταλαιπωρείται από μόλυνση στο μάτι. Εκτός προγράμματος έμεινε και ο Κοτάρσκι, λόγω προγραμματισμένης αποφόρτισης.

Αναλυτικότερα, από το report του ΠΑΟΚ:

«Αντίδραση. Η μόνη λέξη που βρίσκεται στο μυαλό όλων από το βράδυ της Δευτέρας. Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου συνεχίζει την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, συγκεντρωμένο κι αποφασισμένο.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (02.11) ήταν αφιερωμένο κατά κύριο λόγο στο τακτικό κομμάτι, μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ στο φινάλε διεξήχθη και δίτερμα με συγκεκριμένες οδηγίες.

Ο Γερμανός Σλάγκερ σφυρίζει το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, ανήκει στη δεύτερη κατηγορία της UEFA
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:11 - 02.11.2023

Ο Γερμανός Σλάγκερ σφυρίζει το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, ανήκει στη δεύτερη κατηγορία της UEFA

Ο Ντάνιελ Σλάγκερ ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (5/11, 19:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της δέκατης αγωνιστικής της Stoximan Super League.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, ο Αντρέ Βιεϊρίνια έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο και την πισίνα, ενώ ο Φιλίπε Σοάρες έκανε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά.

Εκτός προγράμματος έμειναν επίσης οι Κοτάρσκι και Τάισον. Ο Κροάτης τερματοφύλακας έκανε προγραμματισμένη αποφόρτιση, ενώ ο Βραζιλιάνος έχει μια μόλυνση στο μάτι, που δεν του επέτρεψε να προπονηθεί κανονικά.

Την Παρασκευή (03.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία».