Επίσημο: Μέχρι το 2026 στη Φέγενορντ ο Άρνε Σλοτ
i

©SS Twitter

Επίσημο: Μέχρι το 2026 στη Φέγενορντ ο Άρνε Σλοτ

Άγγελος Φραγκισκάτος 16:50 - 26.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:51 - 26.05.2023

Ο Άρνε Σλοτ δεσμεύτηκε για το μέλλον του στη Φέγενορντ, καθώς η ολλανδική ομάδα με ανακοίνωσή της έκανε γνωστή την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2026.

Η Φέγενορντ ανακοίνωσε ότι ο Άρνε Σλοτ θα παραμείνει κάτοικος Ρότερνταμ έως το 2026. 

Ο 44χρονος προπονητής είχε συνδεθεί έντονα για να αναλάβει την Τότεναμ, αλλά επιβεβαίωσε την πρόθεσή του να παραμείνει με την πρόσφατα στεφθείσα πρωταθλήτρια Ολλανδίας την Πέμπτη (25/5). 

Ο Γκρίλις «τρόλαρε» τον Κάρσον για την ανανέωσή του με την Σίτι: «Είναι ο GOAT»
PREMIER LEAGUE

15:35 - 26.05.2023

Ο Γκρίλις «τρόλαρε» τον Κάρσον για την ανανέωσή του με την Σίτι: «Είναι ο GOAT»

Μπορεί τη φετινή σεζόν να μην κατέγραψε ούτε μία συμμετοχή και στα τέσσερα χρόνια που ανήκει στη Μάντσεστερ Σίτι να έχει αγωνιστεί μόλις δύο φορές, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τους Πολίτες από το να ανανεώσουν το συμβόλαιο του 37χρονου κίπερ Σκοτ Κάρσον. Ο Γκρίλις από την πλευρά του «τρόλαρε» τον συμπαίκτη του.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Σλοτ  μίλησε σε ολλανδικό μέσο, λέγοντας: «Έχω ακούσει πολλές φήμες σχετικά με το ενδιαφέρον άλλων συλλόγων για εμένα. Αν και είμαι ευγνώμων, επιθυμώ να μείνω στη Φέγενορντ και να συνεχίσω να δουλεύω σε αυτό που δημιουργήσαμε πέρυσι. Δεν υπάρχει και δεν έχει γίνει μεταγραφική συνομιλία. Ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν με τη Φέγενορντ».

Με την υπογραφή της επέκτασης του συμβολαίου του, ο Σλοτ είπε: «Δεν έχω τελειώσει ακόμα εδώ. Είχαμε μια υπέροχη σεζόν με τη Φέγενορντ, με το πρωτάθλημα ως μια υπέροχη ανταμοιβή για όλη τη σκληρή δουλειά που έχει γίνει, αλλά θέλω πραγματικά να συνεχίσω. Μετά το καλοκαίρι, περιμένει μια περιπέτεια στο Champions League και υπάρχει ένας εγχώριος τίτλος που πρέπει να υπερασπιστούμε. Αρκεί να περιμένουμε, γι' αυτό είμαι περήφανος που είμαι και παραμένω προπονητής της Φέγενορντ στο Ρότερνταμ». 

Η Τότεναμ πρέπει τώρα να στρέψει την προσοχή της αλλού με τον προπονητή της Σέλτικ, Άγγελο Ποστέκογλου, ως ένα από τα νέα φαβορί. Ο Μάρκο Σίλβα της Φούλαμ και ο προπονητής της Μπράιτον, Ρομπέρτο ​​Ντε Ζέρμπι, είναι επίσης πιθανοί υποψήφιοι για τη θέση, αν και ο τελευταίος είναι απίθανο να φύγει από τη νότια ακτή.