Αλλαγή πλάνων για τη Φενέρμπαχτσε: Θα αποχωρήσει από τον τελικό του Σούπερ Καπ με την Γαλατάσαραϊ μετά την σέντρα

Φενέρμπαχτσε

i

©Fenerbahce

Αλλαγή πλάνων για τη Φενέρμπαχτσε: Θα αποχωρήσει από τον τελικό του Σούπερ Καπ με την Γαλατάσαραϊ μετά την σέντρα

Κώστας Τόπας 11:10 - 07.04.2024

Η Φενέρμπαχτσε έχει αποφασίσει να ξεκινήσει το ματς κόντρα στην Γαλατάσαραϊ στον τελικό του Σούπερ Καπ και μετά τη σέντρα του αγώνα να αποσυρθεί από το γήπεδο.

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό κόντρα στη Γαλατασαράι για το Σούπερ Καπ Τουρκίας, που είναι προγραμματισμένος για το βράδυ της Κυριακής (07/04, 21:30), η Φενέρμπαχτσε φαίνεται πως πήρε την απόφασή της.

Πριν από μερικές ημέρες, Η διοίκηση της τουρκικής ομάδας είχε ανακοίνωσε πως θα κατέβαινε να αγωνιστεί στο παιχνίδι αυτό με την Κ19 της ως μία κίνηση αντίδρασης στην άρνηση της ομοσπονδίας τόσο να αναβάλλει το παιχνίδι για να είναι ξεκούραστη στον ευρωπαϊκό αγώνα με τον Ολυμπιακό όσο και να βάλει ξένο διαιτητή.

Αυτή τη φορά, νέο δημοσίευμα από τη γειτονική χώρα αποκαλύπτει ότι η Φενέρμπαχτσε θα ξεκινήσει κανονικά το παιχνίδι κανονικά παρατάσσοντας την Κ19, αλλά θα αποσυρθεί από το γήπεδο αμέσως αμέσως μετά την σέντρα του αγώνα, με ό,τι συνέπειες μπορεί να φέρει αυτό στην ομάδα σαν κίνηση.

Η «Fanatik» μάλιστα τονίζει ότι υπάρχει κι ένα άλλο ενδεχόμενο. Αυτό είναι η Φενέρμπαχτσε να παραταχθεί κανονικά στο ματς με 11 παίκτες αλλά κατά τη διάρκεια, να μείνει με λιγότερο από εννέα ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί.

«Αν η Φενερμπαχτσέ βγει στο γήπεδο με 9 παίκτες, πληρούνται οι προϋποθέσεις για την έναρξη του αγώνα και ο διαιτητής ξεκινά τον αγώνα. Αν ο αριθμός των παικτών της Φενερμπαχτσέ πέσει κάτω από 7 παίκτες για διάφορους λόγους κατά τη διάρκεια του αγώνα (κόκκινη κάρτα ή τραυματισμός), ο διαιτητής δεν συνεχίζει το παιχνίδι και το ολοκληρώνει», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.