Τρομερός Μεντιλίμπαρ: Δεν κοιτούσε σε όλη τη διαδικασία των πέναλτι (vid)

Τρομερός Μεντιλίμπαρ: Δεν κοιτούσε σε όλη τη διαδικασία των πέναλτι (vid)

Δημήτρης Χούπης 01:24 - 19.04.2024 / Ανανεώθηκε: 02:09 - 19.04.2024

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, σε όλη τη διαδικασία των πέναλτι δεν κοιτούσε, κάτι που το κάνει κάθε φορά που μια ομάδα του βρίσκεται εκεί.

Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να παίζει στην Ευρώπη και τον Μάιο. Οι «ερυθρόλευκοι» μέσω της διαδικασίας των πέναλτι επικράτησαν με 3-2 (1-0 κ.δ.) και πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Conference League. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η ομάδα του Πειραιά βρίσκεται στα ημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού δέχτηκαν ένα πολύ γρήγορο τέρμα στο 12ο λεπτό από τον Καχβετσί. Από εκεί και έπειτα οι παίκτες των ομάδων δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και το παιχνίδι οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Στη «ρωσική ρουλέτα» οι ποδοσφαιριστές της ελληνικής ομάδας ήταν πιο ψύχραιμοι, ο Τζολάκης ήταν... ήρωας και τελικά ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στους «4».

Κατά τη διαδικασία των πέναλτι μάλιστα ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν κοιτούσε σε κανένα. Κάτι που του έφερε γούρι, αφού ο Ολυμπιακός νίκησε.

Η κίνηση αυτή του Ισπανού δεν είναι κάτι νέο, αλλά το έχει κάνει ξανά όλες τις φορές που κάποια από τις ομάδες του έχει παίξε στη διαδικασία των πέναλτι.