«Ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση 4 εκατομμυρίων για τον Φέντορ Τσάλοφ»

Φέντορ Τσάλοφ

i

© PrtScr

«Ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση 4 εκατομμυρίων για τον Φέντορ Τσάλοφ»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 21:00 - 27.06.2023 / Ανανεώθηκε: 21:00 - 27.06.2023

Ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για τον επιθετικό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Φέντορ Τσάλοφ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού.

Μετά την αποχώρηση του Ολιβέιρα, ο ΠΑΟΚ έχει βάλει μπρος για την αντικατάστασή του, με τα σενάρια που κυκλοφορούν να είναι αρκετά. Τις τελευταίες ώρες, ένα νέο όνομα έχει βρεθεί στο επίκεντρο και συγκεκριμένα ο λόγος γίνεται για τον Φέντορ Τσάλοφ. Ο 25χρονος φορ αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της ΤΣΣΚΑ, ενώ για έναν χρόνο έχει αγωνιστεί ως δανεικός στη Βασιλεία. Την περασμένη σεζόν μέτρησε 24 γκολ κι έξι ασίστ σε 41 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ επίσης έχει προσθέσει στο βιογραφικό του και τέσσερις συμμετοχές με την Εθνική Ρωσίας.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στη Ρωσία, για την περίπτωση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή ο ΠΑΟΚ έχει προσφέρει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας το ποσό των 4 εκατ. ευρώ για την αγορά του 60% των δικαιωμάτων. Το συμβόλαιο του Τσάλοφ με την ομάδα της Ρωσίας ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2024, ωστόσο μία καλή οικονομικά πρόταση ίσως άλλαζε τα δεδομένα.

Ο Μπάμπα Ράχμαν πλησιάζει στην Τούμπα

Εκτός από αυτήν του επιθετικού, ο ΠΑΟΚ εστιάζει και σε άλλες θέσεις. Με το μέλλον του Βιεϊρίνια να είναι στον «αέρα», ο στόχος του Δικεφάλου είναι η προσθήκη ενός αριστερού οπισθοφύλακα, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Ράφα Σοάρες.

Ο βασικός στόχος γι΄ αυτή τη θέση είναι ο Ραχμάν Μπάμπα, ο οποίος από μέρα σε μέρα αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Τσέλσι. Ο Δικέφαλος και οι εκπρόσωποι του Γκανέζου αμυντικού έχουν ήδη κάνει επαφές και μάλιστα είναι πολύ κοντά στο οικονομικό κομμάτι. 

Βέβαια, για να προχωρήσει περαιτέρω το θέμα θα πρέπει ο Μπάμπα να μείνει ελεύθερος από την Τσέλσι, Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το επόμενο (άμεσο) χρονικό διάστημα ο σύλλογος από το Λονδίνο θα τον αφήσει ελεύθερο, αφού πρώτα του δώσει μια γενναία αποζημίωση, καθώς θα σπάσει το συμβόλαιο που έχει μαζί του.

Ο διεθνής αριστερός μπακ είναι γνωστός στην Τούμπα, καθώς είχε περάσει από τον Δικέφαλο τη σεζόν 2020-2021 (είχε αποκτηθεί ως δανεικός τον Γενάρη) και κατάφερε να καταγράψει 17 συμμετοχές σκοράροντας μάλιστα και ένα γκολ.