Δυσαρεστημένος στην Μπαρτσελόνα ο Φεράν Τόρες - «Ψάχνεται» να φύγει

Φεράν Τόρες

i

© Glomex

Δυσαρεστημένος στην Μπαρτσελόνα ο Φεράν Τόρες - «Ψάχνεται» να φύγει

Πάνος Κορομηλάς 16:11 - 07.12.2023

Κάθε άλλο παρά ικανοποιημένος είναι ο Φεράν Τόρες στην Μπαρτσελόνα, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της «AS», ψάχνει τρόπο να αποχωρήσει από τους Μπλαουγκράνα.

Ο Φεράν Τόρες, δεν έχει μείνει καθόλου ευχαριστημένος από το χρόνο συμμετοχής του στην Μπαρτσελόνα και σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε κάποια άλλη ομάδα. Ο 23χρονος χαφ δε βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Τσάβι την τρέχουσα σεζόν, μετρώντας 19 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Champions League, τις περισσότερες ως αλλαγή.

Έχει σκοράρει πέντε γκολ αριθμώντας και δύο ασίστ, όμως δεν φαίνεται να κερδίζει την εμπιστοσύνη του προπονητή του, με αποτέλεσμα να έχει πάρει λίγες ευκαιρίες στη βασική ενδεκάδα. Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως οι σχέσεις του ατζέντη του με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα δεν είναι οι καλύτερες, ενώ η έλευση του Βίτορ Ρόκε τον Ιανουάριο αναμένεται να μειώσει ακόμα περισσότερο το χρόνο συμμετοχής του.

Ο σύλλογος της Καταλονίας απέκτησε τον Φεράν Τόρες τον Ιανουάριο του 2022, προσφέροντας 55 εκατομμύρια ευρώ στην Μάντσεστερ Σίτι. Ο ίδιος αποχώρησε από το Μάντσεστερ με την προοπτική να αποκτήσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, κάτι που δεν έχει καταφέρει τη φετινή σεζόν. 

Ως τώρα, έχει συμπληρώσει 90 εμφανίσεις με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, με 19 γκολ και 11 τελικές πάσες. Τη σεζόν 2022-2023 στέφθηκε πρωταθλητής Ισπανίας, ενώ κατέκτησε και το ισπανικό Σούπερ Καπ.