Πάει για χειρουργείο στη μέση ο Τερ Στέγκεν, πονοκέφαλος για Μπαρτσελόνα

Τερ Στεγκεν

i

©Intime

Πάει για χειρουργείο στη μέση ο Τερ Στέγκεν, πονοκέφαλος για Μπαρτσελόνα

Γιάννης Λιβανός • 17:18 - 04.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:30 - 04.12.2023

Σοκ στην Μπαρτσελόνα, καθώς ο Τερ Στέγκεν συνεχίζει να πονά πολύ στη μέση και το χειρουργείο φαντάζει αναπόφευκτη εξέλιξη.

Aνησυχία επικρατεί στο εσωτερικό της Μπαρτσελόνα σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο βασικό γκολκίπερ της, Μάρκ-Άντρε-Τερ Στέγκεν. Ο Γερμανός διεθνής πορτίερο επέστρεψε με ενοχλήσεις στη  μέση από τις υποχρεώσεις της εθνικής του ομάδας και έκτοτε βρίσκεται στα «pits».

Πιο συγκεκριμένα από τις 22 Νοεμβρίου, ο Τερ Στέγκεν ακολουθεί συντηρητική θεραπεία, που όμως δεν έχει αποδώσει καθώς οι πόνοι δεν έχουν υποχωρήσει. Οι Καταλανοί σκέφτονται τις ενδεχόμενες λύσεις στο πρόβλημα και φαίνεται πως μία από αυτές είναι η χειρουργική επέμβαση. Το χειρουργείο  μπορεί να απαλλάξει μία και καλή τον Τερ Στέγκεν από τους πόνους που αισθάνεται, ωστόσο θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετό καιρό.

Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως o υπαρχηγός των «μπλαουγκράνα» έχει αγωνιστεί φέτος 17 φορές  σε όλες τις διοργανώσεις με την Μπαρτσελόνα, η οποία κλήθηκε να βρει λύση εκ των έσω στο πρόβλημα. Ο Ινιάκι Πένια έχει επωμιστεί όλο το βάρος πλέον, με τον 24χρονο μάλιστα να πραγματοποιεί και πολύ καλές εμφανίσεις, όπως η χθεσινοβραδινή (3/12) απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου και κράτησε απαραβίαστη την εστία του.