Απίστευτο ξέσπασμα του Χιμένες σε Φέλιξ: «Σήκω πάνω, θες να τις παίξουμε;» (vid)

Χιμένες & Φέλιξ

i

PrtScr

Απίστευτο ξέσπασμα του Χιμένες σε Φέλιξ: «Σήκω πάνω, θες να τις παίξουμε;» (vid)

Κώστας Τόπας 10:25 - 04.12.2023

O Χοσέ Μαρία Χιμένες είχε έναν έντονο διάλογο με τον πρώην συμπαίκτη του, Ζοάο Φέλιξ κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της Ατλέτικο με την Μπαρτσελόνα.

Η επίσκεψη της Ατλέτικο στην έδρα της Μπαρτσελόνα είναι σχεδόν πάντα μια επικίνδυνη υπόθεση. Αυτό επιβεβαιώθηκε και στην τελευταία μεταξύ τους μάχη το βράδυ της Κυριακής (03/12). Ο Ζοάο Φέλιξ σκόραρε ενάντια στην ομάδα που ανδρώθηκε και έδωσε στους «μπλαουγκράνα» τους τρεις βαθμούς.

Ωστόσο, τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα μεταξύ του Φέλιξ και των πρώην συμπαικτών του, με τον Σαούλ και τον Γκριεζμάν να ασκούν έντονη κριτική στον Πορτογάλο επιθετικό πριν από το παιχνίδι. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Χοσέ Μαρία Χιμένες είχε μια έντονη αψιμαχία με τον νεαρό αστέρα των «μπλαουγκράνα».

«Θες να παλέψουμε;», είπε με έντονο ύφος ο Χιμένες στον Φέλιξ, αφού τον έριξε στο έδαφος.

«Με χτύπησες, με χτύπησες!», του απάντησε ο Πορτογάλος για να έρθει η νέα απάντηση από τον Χιμένες, ο οποίος του επανέλαβε «Ναι, θέλεις να παλέψουμε;»

Οι οπαδοί μπορούν να περιμένουν με ανυπομονησία το γεγονός ότι οι δυο τους θα αναμετρηθούν ξανά στο «Μετροπολιτάνο», και οι πιθανότητες είναι ότι ο Φέλιξ είναι πιο πιθανό να λάβει μια... θερμή υποδοχή κατά την επιστροφή του στο γήπεδο της Ατλέτικο Μαδρίτης.

🔴Sportal Sunday Live με Βόλος - Ολυμπιακός 2-2, τον Παπαπέτρου, τον Μαρτίνεθ & το σόου του Ιωαννίδη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!