Ώρα πρόκρισης για τον Ολυμπιακό στη Βουδαπέστη

Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος

i

© Intime

Ώρα πρόκρισης για τον Ολυμπιακό στη Βουδαπέστη

Άγγελος Φραγκισκάτος 08:44 - 22.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:43 - 22.02.2024

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία (22/02, 22:00) με στόχο να υπερασπιστεί το πλεονέκτημα του πρώτου αγώνα και να εξασφαλίσει την παρουσία του στους «16» του Europa Conference League.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία (22/02, 22:00), με στόχο να υπερασπιστεί το πλεονέκτημα του πρώτου αγώνα και να εξασφαλίσει την παρουσία του στους «16» του Europa Conference League.

Οι Πειραιώτες πανηγύρισαν τη νίκη στο πρώτο ματς, με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί να βάζει... φωτιά στο γεμάτο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», μετά το μοναδικό γκολ του αγώνα (1-0). Υπενθυμίζεται πως δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλει να εκμεταλλευτεί και τον παράγοντα ψυχολογία, η οποία είναι ανεβασμένη στα ύψη, μετά το σπουδαίο διπλό κόντρα στον ΠΑΟΚ με 1-4. Ωστόσο το μειονέκτημα των Πειραιωτών είναι πως οι Ούγγροι είναι ξεκούραστοι, καθώς πήραν ρεπό εν όψει της ρεβάνς.

Στα αγωνιστικά, ο 62χρονος τεχνικός θα έχει γεμάτο το οπλοστάσιο του, μιας και μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Κίνι, ο οποίος απουσίασε λόγω τραυματισμού από το ντέρμπι της Τούμπας.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ορτέγκα, Κάρμο, Κίνι, Ρόντινεϊ, Ρίτσαρντς, Ρέτσος, Ντόη, Όρτα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ιμπόρα, Αλεξανδρόπουλος, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς.

Από την άλλη πλευρά, ο Φερεντσβάρος θέλει να αξιοποιήσει στο έπακρο την έδρα της, όπως τόνισε και στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς.

«Θέλω να εμπλέξω όλους σε αυτό, όλο το επιτελείο, τον σύλλογο, τους οπαδούς, όλους! Όταν είπα να γίνει κόλαση στο γήπεδό μας, το εννοούσα. Ο κόσμος δεν πρέπει απλώς να παρακολουθεί, να μην στεναχωριέται αν μια πάσα ή μια πάσα αστοχεί, αλλά να πιστεύει ότι μπορούμε να κερδίσουμε, να πιστέψουμε στην ομάδα».

Στα αγωνιστικά, ο Στάνκοβιτς δεν θα υπολογίζει τον Αντάμα Τραορέ, ενώ εκτός ευρωπαϊκής λίστας είναι ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Άντεσρον Εσίτι, ο Ενγκνουέν και ο Οβούσου.

Πιθανές ενδεκάδες

Φερεντσβάρος (Ντέγιαν Στάνκοβιτς): Ντιμπούζ - Βίνγκο, Σισέ, Μαέ - Μακρέκις, Φάνι, Μάιγκα, Ραμίρες - Ζακάρλασεν, Μαρκίνιος - Βάργκα

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Πασχαλάκης - Ροντινέι, Ντόη, Κάρμο, Ορτέγκα - Έσε, Όρτα, Αλεξανδρόπουλος - Ποντένσε, Μασούρας, Ελ Κααμπί