Εισιτήρια τέλος: Sold out το Φερεντσβάρος - Ολυμπιακός!

Οπαδοί Φερεντσβάρος

i

©Intime

Εισιτήρια τέλος: Sold out το Φερεντσβάρος - Ολυμπιακός!

Κώστας Τόπας 12:29 - 20.02.2024

Η Φερεντσβάρος ανακοίνωσε ότι τα διαθέσιμα εισιτήρια για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό έχουν εξαντληθεί.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να δώσει τη ρεβάνς στην Ουγγαρία απέναντι στη Φερεντσβάρος (22/02, 22:00), προκειμένου να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους «16» του Conference League, μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στην «Γκρουπάμα Αρένα» της Βουδαπέστης (22.000 θέσεων), εκεί όπου η Φερεντσβάρος έκανε το νταμπλ στην Ουγγαρία το 2021-22 ενώ πέρυσι στέφθηκε πρωταθλήτρια στη χώρα της.

Η ουγγρική ομάδα ανακοίνωσε ότι το γήπεδο θα είναι κατάμεστο για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, ενώ αξίζει να τονιστεί ότι για το εν λόγω παιχνίδι έχουν εξασφαλίσει εισιτήρια και οι Πειραιώτες και αναμένεται οι εξέδρες του γηπέδου να έχει έντονο «ερυθρόλευκο» χρώμα.

Ενόψει και της συγκεκριμένης αναμέτρησης, ο ταλαντούχος εξτρέμ της Φερεντσβάρος, Μαρκίνιος, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Nemzeti» και μεταξύ άλλων προειδοποίησε τους ερυθρόλευκους για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν στη Βουδαπέστη.

«Η ρεβάνς είναι εδώ! Μεγάλη ήταν η ατμόσφαιρα στο γήπεδο και στην Αθήνα, αλλά όλοι να είναι σίγουροι ότι θα είναι ακόμα περισσότερο στην Groupama Arena. Ο Φερεντσβάρος έχει οπαδούς όπως κανένας άλλος σύλλογος στην Ευρώπη, είδαμε πόσος κόσμος μας συνόδευσε στον Πειραιά. Και μπορούν να δημιουργήσουν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα στην έδρα μας. Κάτω από τέτοιες συνθήκες, σε μια τέτοια ατμόσφαιρα, είναι καθήκον μας να πάρουμε το μέγιστο από τον εαυτό μας στο γήπεδο. Κόλαση περιμένει τον Ολυμπιακό στη Βουδαπέστη!», ανέφερε μεταξύ άλλων.