Το… απίστευτο! 6 κάρτες ο Φορτούνης και άλλοι στον αφρό!

Φορτούνης

i

© Intime

Το… απίστευτο! 6 κάρτες ο Φορτούνης και άλλοι στον αφρό!

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού συμπλήρωσε κάρτες εκ νέου και έχει ένα μοναδικό… ρεκόρ!

Μάλιστα, συνέβη και αυτό. Ο Κώστας Φορτούνης, με την κίτρινη κάρτα που αντίκρισε κόντρα στον ΠΑΟΚ, συμπλήρωσε έξι! Κάπως έτσι, θα κληθεί να χάσει ένα ακόμη ματς. Όταν είχε συμπληρώσει τρεις, είχε δηλωθεί να λείψει από τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Τώρα, μέσα σε ένα διάστημα μικρότερο των δύο μηνών, είδε άλλες τρεις κάρτες κι έτσι, θα λείψει από το ματς της 26ης αγωνιστικής με το Βόλο στο Καραϊσκάκη. Στο πρώτο ματς που θα επιστρέψει και ο κόσμος για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Είναι μοναδικό το ρεκόρ του Φορτούνη πάντως. Κατάφερε να έχει τις περισσότερες κίτρινες μαζί με τον Παναγιώτη Ρέτσο, με τη διαφορά ότι ο Έλληνας στόπερ αποβλήθηκε και δύο φορές στη φετινή σεζόν.

Έξι κίτρινες ο Κώστας Φορτούνης, που δεν είναι και ο πιο… μάχιμος, έτσι; Βλέπεις πολλά και όσον αφορά στην αντιμετώπιση και κάποιες… συγκρίσεις, είναι αναπόφευκτες. Για παράδειγμα, βλέποντας στόπερ των ομάδων της τετράδας.

Στην ΑΕΚ ο Βίντα έχει δει τρεις κίτρινες κάρτες.

Στον Παναθηναϊκό, ο Αράο έχει τρεις κίτρινες κάρτες.

Και στον ΠΑΟΚ, ο Κουλιεράκης με τον Κεντζιόρα, έχουν από τρεις κίτρινες κάρτες επίσης.

Ο Φορτούνης έτσι, θα χάσει και δεύτερο ματς μέσα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Για να βρεις κάτι παραπλήσιο, πρέπει να πας στη σεζόν 2018-19 όπου ο Φορτούνης είχε αντικρίσει πέντε κίτρινες σε 28 ματς που είχε αγωνιστεί στο πρωτάθλημα. Και φέτος, μετράει έξι σε 20 αγώνες… Με διαφορά θα κάνει… ρεκόρ καριέρας και με τη λογική πως θα δει κάποια-κάποιες κάρτες στα πλέι οφ όπου το ενδιαφέρον θα είναι πολύ μεγάλο.