Να που και το CAS απέκτησε ξανά ενδιαφέρον

Ολυμπιακός

i

Ολυμπιακός/©Intime

Να που και το CAS απέκτησε ξανά ενδιαφέρον

Ο Ολυμπιακός περιμένει την απόφαση από το CAS για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για νέα δεδομένα…

Προτού ο Ολυμπιακός πάρει την απόφαση να αλλάξει τον προπονητή, να λύσει τη συνεργασία του με τον Κάρλος Καρβαλιάλ και να φέρει τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, είχε βρεθεί 9 βαθμούς πίσω από την κορυφή και υπήρχε αρκετός κόσμος που έλεγε ότι πλέον δεν έχει καμία αξία και η δίκη του CAS για το ματς με τον Παναθηναϊκό και την περιβόητη υπόθεση με τον Χουάνκαρ.

Τα πράγματα όμως έχουν εξελιχθεί έτσι που πλέον, έχει αποκτήσει μεγάλο ενδιαφέρον και πάλι η έκβαση της δίκης και συγκεκριμένα της απόφασης του CAS με τον Παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» από εκείνο το ματς έχασαν έναν βαθμό που είχαν πάρει μέσα στο γήπεδο, αφού τους επιβλήθηκε ποινή με -1 βαθμό και επιπλέον υπήρξε και μηδενισμός από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη. Δηλαδή έχασε το ματς στα χαρτιά με 0-3 σκορ.

Τώρα ακόμη και τον έναν βαθμό πίσω να πάρει ο Ολυμπιακός, τότε αμέσως θα πάει στο -4 από την κορυφή όπου βρίσκεται η ΑΕΚ και αυτό ενόψει των play offs του πρωταθλήματος όπου έχει διπλά ματς με όλους τους διεκδικητές του τίτλου, με ό,τι και αν σημαίνει αυτό με τους «ερυθρόλευκους» να είναι αυτήν τη στιγμή σε αυτήν την κατάσταση. Οπότε η απόφαση του CAS απέκτησε πλέον και πάλι μεγάλο ενδιαφέρον...

Βέβαια από την άλλη αυτό το οποίο τονίζουν οι «ερυθρόλευκοι» από την πρώτη στιγμή και το ίδιο ισχύει και τώρα που μείωσαν στη βαθμολογία, είναι πως από την πλευρά τους κάνουν τη δουλειά τους μέσα στο γήπεδο και από εκεί και πέρα ό,τι φέρει το CAS. 

Αναφορικά βέβαια με την υπόθεση αυτή, μετά από την κατάθεση των μαρτύρων και των υπομνημάτων στους δικαστές του CAS, από την πλευρά του Ολυμπιακού υπάρχει ένα κλίμα αισιοδοξίας, όχι για κάτι συγκεκριμένο αλλά ότι μπορεί η ομάδα να κερδίσει κάτι απ' αυτήν την υπόθεση. Με την έννοια ότι ακόμη και ο ένας βαθμός αν έρθει πίσω, θα είναι κέρδος για τους «ερυθρόλευκους».

Η απόφαση, αναμένεται μέχρι αρχές Μαρτίου το αργότερο…