Επίσημο: Μέχρι το 2026 ο Πασχαλάκης στον Ολυμπιακό

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης

i

© Intime

Επίσημο: Μέχρι το 2026 ο Πασχαλάκης στον Ολυμπιακό

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:12 - 19.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:29 - 19.02.2024

Με κάθε επισημότητα στον Ολυμπιακό θα παραμείνει μέχρι το 2026 ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, αφού η ΠΑΕ ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή.

Η μία από τις εκκρεμότητες ανανέωσης ολοκληρώθηκε για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έκλεισε το μέτωπο του Αλέξανδρου Πασχαλάκη. O Έλληνας τερματοφύλακας θα συνεχίσει και με τη βούλα στον σύλλογο του Πειραιά, αφού η ομάδα έκανε γνωστή τη συμφωνία επέκτασης του συμβολαίου του. Αυτό φαίνεται πως θα διαρκέσει έως το 2026, με τον ίδιο να υπογράφει για 2,5 επιπλέον χρόνια. 

Θυμίζουμε πως ο Πασχαλάκης αποκτήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου του 2022 από τους «ερυθρόλευκους», λίγο καιρό αφότου εκείνος αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ. Ο έμπειρος κίπερ εκμεταλλεύτηκε το ταλέντο του και σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Βάτσλικ, έγινε ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας, μία θέση που κατέχει μέχρι και σήμερα.

Έκτοτε, εκείνος έχει καταγράψει συνολικά 62 εμφανίσεις, με τελευταία του αυτή κόντρα στον ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής (18/2). Ο Πασχαλάκης έχει κατορθώσει να κρατήσει το μηδέν σε σχεδόν τις μισές από αυτές (28), ενώ συνολικά στον Ολυμπιακό έχει δεχθεί 56 γκολ σε δύο σεζόν.

Η πρώτη υπόθεση ανανέωσης έκλεισε για τον Ολυμπιακό και μένει, πλέον, να φανεί τι θα γίνει με τους Φορτούνη και Μασούρα. Αμφότεροι μένουν ελεύθεροι από τον σύλλογο το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού τα συμβόλαιά τους με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνονται. Βεβαίως οι δύο τους δεν είναι οι μόνοι. 

Πασχαλάκης: «Είμαι στο σπίτι μου - Παιχταράς ο Ποντένσε»

Το βράδυ της Κυριακής, ο Ολυμπιακός ήταν θριαμβευτής στην Τούμπα, εκεί όπου επικράτησε του ΠΑΟΚ με 4-1. Μιλώντας μετά το παιχνίδι, στην κάμερα της Nova, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε για το συμβόλαιό του

Μεταξύ άλλων δήλωσε: «Έχουμε δρόμο ακόμη για να πετύχουμε πράγματα. Είχαμε πειθαρχία σαν ομάδα και ατομικά και σαν σύνολο. Οι ζώνες μας ήταν όπως έπρεπε. Θέλαμε πολύ το ματς». 

Για τη Φερεντσβάρος: «Η ψυχολογία είναι εκεί που πρέπει. Αυτό βλέπω». 

Για τον Μεντιλίμπαρ: «Υπάρχει ένα πλάνο, πιο ξεκαθάρο»

 Για το συμβόλαιό του: «Είμαι “σπίτι” μου στην Αθήνα. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη οικογένεια. Όταν έρθει η στιγμή να ανακοινώθει, θα το κάνει η ομάδα».

 Για το γκολ του Ποντένσε: «Είναι παιχταράς. Σήμερα ήταν ο Ποντένσε, αύριο θα είναι κάποιος άλλος. Έχουμε μια ομοιογένεια σαν ομάδα πλέον».